AKTUELNO

Otac premijera Aleksandra Vučića, rekao je za "Blic" da ga najviše tište neistine koje se o njegovim sinovima pojavljuju u javnosti.

Kaže da bi mnogo lakše podneo kada bi se nešto loše govorilo o njemu nego o sinovima.

- Ima tu mnogo ponosa, ali i mnogo gorčine, pretrpimo mnogo lošeg, a neke stvari je baš teško progutati. Mlađi sin Andrej ima 20 godina staža, diplomirao je i magistrirao u roku na državnom fakultetu, a o tome niko ne priča. Krtica je, vredan i uporan. Svašta mu se pripisuje. Kad čujem neku laž, mlađem sinu kažem da tuži, a da ću ja platiti advokata. Ali šta sve to vredi? To je kao kad džak perja prospeš sa Beograđanke- kaže Anđelko Vučić.

Na pitanje šta je rekao starijem sinu nakon odluke o smanjivanju penzija, kaže da je imao razumevanja.

Foto: TvPink Printscreen

- Diplomirani sam ekonomista, radio sam u velikim institucijama, imao sam dobru platu, a sada i penziju. Znao sam gde smo i da smo gradili iz penzionog fonda. Znao sam i da penzije moraju da se smanje. Imam razumevanja, jer će efekti biti dugoročni- kaže Anđelko Vučić.

On ide na sve mitinge i konvencije SNS i kaže da ga tamo ponese atmosfera kada se obraća njegov sin Aleksandar.

Prvi put za medije govorila je i kćerka Aleksandra Vučića, Milica, koja je ispričala da joj teško pada kada o tati pričaju ružne stvari.

Foto: Tanjug

Ona kaže da premijer nije strog otac, ali da od nje traži da uči, što joj ne pada teško. Milica žali za vremenima kada su bili više zajedno.

- Ne vidim ga onoliko često koliko bih volela, a kada se vidimo razgovaramo o svemu. Ne mogu još da se naviknem na ovaj način života, nedostaje mi ono vreme kad smo mogli sami da šetamo Knez Mihajlovom, da idemo u bioskop- priča Milica.

Njen otac, Aleksandar Vučić, kaže da mu je ćerka najslabija tačka.

- Jednako volim nju i Danila, ali na nju sam slab i to razumeju očevi koji imaju kćerke- kaže Vučić za "Blic".

#Aleksandar Vučić

#Izbori

#Otac

#ćerka

'