AKTUELNO

Saša Janković, Vuk Jeremić, Boško Obradović i Saša Radulović imaju precizan plan za izazivanje krvavih uličnih sukoba u Beogradu odmah posle izbora! U nedelju u 21h proglasiće "izbornu krađu"... Spremili 300 huligana (njih 100 dovode iz Šapca i Čačka), koji će se tući sa policijom i kamenovati RIK.

Dobroobavešteni izvori Informera upozoravaju na haos koji se spremaju da naprave kandidati opozicije, i to u nedelju na dan izbora.

Opozicioni lideri imaju precizan plan za izazivanje krvavih sukoba 2. aprila uveče. Njihov krajnji cilj jeste da Srbiju gurnu u sistemski haos kakav poslednjih meseci gledamo u Makedoniji i da tako pokušaju da se bez izbora dokopaju vlasti, piše Informer.

Foto: Tanjug

Spremaju haos

Kako kažu sagovornici, tokom celog izbornog dana u neelju će se praviti atmosfera neregularnosti.

Foto: Andrej Nihil

- Podnosiće na stotine prigovora, pokušaće da na izbornim mestima izazovu fizičke sukobe sa pristalicama SNS za koje bi onda optužili vlast. Planiraju čak i da insceniraju napade na Sašu Jankovića ili Vuka Jeremića - rekao je za Informer blizak saradnik Saše Jankovića.

Dejan Vuk Stanković: Ovo se mora sprečiti

Analitičar Dejan Vuk Stanković podseća i da posle prošlogodišnjih parlamentarnih izbora nijedan od sadašnjih kandidata za predsednika nije bio spreman da prihvati rezultate koji su bili nepovoljni po njih. - Tada smo bili svedoci kako su pojedini lideri stranaka upali u RIK i pokušali da organizuju nekakve proteste. Ne treba isključiti mogućnost da bi nešto slično moglo da se desi i posle predsedničkih izbora. Kampanja ovakva kakva jeste ne garantuje da neće biti pokušaja izazivanja haosa. Oštre reči se upućuju, podignute su tenzije, a opozicija već priča o izbornoj krađi i time pravi scenografiju za izborno potkusurivanje na ulici - zaključuje Stanković.

Prema njegovim rečima, sve će kulminirati u nedelju u 21 čas...

Foto: Beta

- Jeremić, Janković, Obradović i Radulović održaće zajedničku konferenciju za medije u centrali DS na Terazijama na kojoj će proglasiti "veliku izbornu krađu". Šta god da bude na izborima, kako god da prođe glasanje i koliko god da Vučić dobije glasova, oni će proglasiti krađu! Najprljavije će napasti vlast, tvrdiće da su izbori pokradeni na Kosovu i na jugu centralne Srbije i onda će pozvati građane na demonstracije u centru Beograda - prenosi sagovornik Informera.

#Saša Janković

#Saša Radulović

#Vuk Jeremić

'