AKTUELNO

Horoskop može dada otkrije mnogo o stavu znakova prema preljubi, ali i o njihovom viđenju vernosti.

Ovan - robuje strasti

Foto: Pixabay.com

Ukoliko se Ovan odluči za aferu, veoma brzo će svi u njegovoj okolini to saznati. Ovnovi teško ćute o svom ljubavnom životu. Pokretač ovog znaka je strast, a moguće je da ostave svog stalnog partnera baš zbog toga. Najčešći razlog upuštanja u prevwru jeste njihova potraga za uzbuđenjem.

Bik - ima strah od prevare

Foto: Pixabay.com

Pripadnici ovog znaka su veliki ljubavnici, ali u dugim vezama su najčešće verni. Ako ih partner emotivno i seksualno zadovoljava, prevarom neće ugroziti odnos. Takođe, očekuju odanost i od svog paretnera.

Blizanci - ne idu dalje od flerta

Foto: Pixabay.com

Blizanci imaju nemirni duh koji ih podstiče da se, uprkos dugoj vezi, upuste u flert. Međutim, sve ostaje na tome, pošto na sledeći korak neće preći. Ukoliko im partner i dalje predstavlja izazov, nikada neće prevariti, međutim, ukoliko i dođe do prevare znači da je odnos gotov i da kreću dalje.

Rak - ako je nesrećan vara

Foto: Pixabay.com

Senzibilni i emotivni Rakovi u ljubavi su verni. Ako kod kuće prima dovoljno ljubavi i nežnosti, nikada neće potražiti nešto drugo. Oni su potpuno imuni na prevaru. To dobro znaju i njihovi partneri. Rak koji se odluči na prevaru oseća se nevoljeno i nesrećno.

Lav - oni vole pažnju

Foto: Pixabay.com

Omiljani sastaojak međuljudskih odnosa kod Lavova su svakako drama i uzbuđenje. Oni imaju stalnu potrebu da su u centru pažnje, pa je to dodatni faktor zbog kog se svrstavaju u grupu znakova koji češće varaju.

Devica - prave aferu da bi raskinuli

Foto: Pixabay.com

Pripadnici ovog znaka su ozbiljni. Oni koji su srećni i zdaovoljni u vezi nikada neće razmišljati o prevari. Ukoliko im partner ne pruža dovoljno pažnje, aferu koriste kao pomoć da bezbolnije izađu iz veze.

Strelac - zabranjeno voće

Foto: Pixabay.com

Slobodnoumni, pustolovni i željni avantura, Strelčevi su skloni prevarama. mogu biti u dugim i ozbiljnim vezama, ali prevaru neće doživeti kao nešto dramatično. Prevaru će, isto tako, oprostit lakše nego drugi znakovi.

Vaga - puno priča, a malo radi

Foto: Pixabay.com

Pravedni i pošteni pripadnici ovog znaka sve svoje obaveze shvataju ozbiljno, pa tako i one partnerske. Ipak, oni su ljubitelji novog društva, komplimenata i flerta. Najvažnije je da je Vagin partner ujedno i prijatelj.

Škorpija - uzbuđenja u seksu

Foto: Pixabay.com

Ako su zaista zaljubljeni, pripadnici ovog znaka nikada neće ni pomisliti na prevaru. Ono što se može desiti jeste da im dosadi rutina u vezi, posebno rutina u seksu, pa će se upustiti u prevare na jednu noć.

Vodolija - rutina ih nervira

Foto: Pixabay.com

Oni često tvrde da ne varaju. kako im rutina ide na živce, najčešće će partmera prevariti sa nekim ko je drugačiji.

Jarac - stub odanosti

Foto: Pixabay.com

Pripadnici ovog znaka su među najvernijima u Zodijaku, pre svega, zato što ne doživljavaju prevaru kao nešto telesno, već kao duhovitu izdaju. Može ih neko opčiniti svojom intelektualnom stranom. Ako prevare, to čine na način kao i Device - aferom.

Ribe - u sveri fantazija

Foto: Pixabay.com

Pripadnici ovog znaka žive u svetu mašte, a ljubavni i strastveni scenariji uvek se vrte u njihovim glavama. Ako im veza postane dosadna, prevariće.

#Horoskop

#Prevara

#zodijak

'