AKTUELNO

Sergeja Železnjaka zamenika sekretara generalnog saveta partije "Jedinstvena Rusija", člana komiteta ruske Dume za međunarodne odnose i jednog od najbližih saradnika Vladimira Putina, na aerodromu "Nikola tesla" dočekao je potpredsednik SNS, Milenko Jovanov.

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov se Železnjaku zahvalio zbog dolaska u Srbiju i na tome što će u Kragujevcu na završnom mitingu Aleksandra Vučića preneti podršku Jedinstvene Rusije kandidatu Srpske napredne stranke za predsednika Srbije.

Jovanov i Železnjak su se usaglasili da se saradnja Srpske napredne stranke i Jedinstvene Rusije odvija u dobrom pravcu i da je takva saradnja temelj stalnog unapređenja odnosa Srbije i Rusije.

Kao posebno interesantnu činjenicu sagovornici su naveli proteste koji su se nedavno dogodili u Rusiji, a čiji je simbol žuta patkica, što nesumnjivo pokazuje da je centar iz koga su takvi protesti organizovani isti i da im je cilj destabilizacija i izazivanje unutrašnjih sukoba u državama u kojima se odvijaju. Jovanov i Železnjak su se usaglasili oko toga da je veoma važno održati stabilnost u Srbiji kao preduslov svakog daljeg razvoja.

#Aleksandar Vučić

#Sergej Železnjak

'