AKTUELNO

On kaže da je Jani sedam sati saopštavao da mama više neće biti sa njom.

U subotu 1. aprila na groblju u Borči održaće se godišnji pomen ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović. Poslednjih dana pojavile su se razne priče i foto-robot ubice za kojim potraga još uvek traje.

Muž pokojne pevačice Zoran Marjanović rekao je da je ubeđen da policija sada zna ko je ubio Jelenu, te da je reč o kamiondžiji koji je na isti način usmrtio jednu devojku u Austriji i drugu u Nemačkoj, zbog čega se u istragu uključio i Interpol.

Foto: Printscreen Instagram/Pixabay

– Prijatelji iz Austrije su mi javili da se DNK pronađen na dvema devojkama koje su ubijene na isti način kao i moja Jelena poklapa se DNK serijskog ubice koji žrtve pronalazi na hiljadu kilometara razdaljine i ubija ih na isti način - kaže on.

- O tome su pisale ozbiljne austrijske novine koje se ranije nikada nisu bavile Jeleninim slučajem i siguran sam da su na pravom tragu ubice koji ostavlja krvav trag po Evropi – otrkiva Zoran. - Još se uvek se nadam da će Jelena doći odnekud i pojaviti se, to nas i drži živima. Osećamo i dalje njenu prisutnost, pogotovu u studiju, gde smo radili i stvarali. Nas petroro je bilo ocrnjeno pred celim svetom i jako je teško bilo nositi to breme, osetili smo toliko veliku mržnju i bes od strane ljudi. Mi čak u jednom periodu nismo mogli ulicom da idemo, morali smo obezbeđenje da angažujemo kada idemo negde sa detetom - priča on.

Dodaje da je maloj Jani rekao da je njena mama nije napustila svojom voljom nego da je naišla na zlikovca, koji je nju usmrtio.

Taj razgovor o smrti njene majke, prema Zoranovim rečima trajao je sedam sati, a mala Jana je pitala kako će zlikovca biti uhvaćen i kažnjen.

Zoran je dodao da ako nađe ubicu pre policije da će taj isto zločinac goreti an njenom groblju kao baklja, kao i da nikada nije posumnjao ni na jednog člana porodice.

Foto: Pink

Trenutno ne razmišlja o drugoj ženi, jer je sve još uvek sveže, a i mala Jana ne bi mogla da prihvati drugu ženu u kući, ali ne isključuje mogućnost da u budućnosti opet bude sa pevačicom.

- Ja bih sve na svetu dao da je mene taj zlikovac ubio deset puta pre nego što je Jelenu, samo da moja Jana ima mamu – ispoveda se Zoran.

Kada su u pitanju njihove kolege  dodaje da je najviše iznenađen ponašanjem Sandre Afrike kojoj su on i Jelena pomogli na početku karijere, a da se posle ubistva, nijednom nije javila, niti izjavila saučešće:

– Kada je Jelena ubijena nije mi ni izjavila saučešće, nije bila na groblju, nije se u medijima oglasila ali dobro, verovatno ona zna što je tako postupila – završava Zoran ispovest za Star.

#Borča

#Jelena Marjanović

#Zoran Marjanović

'