AKTUELNO

Policija će učiniti sve da u najkraćem roku rasvetli ovaj slučaj i uhapsi počinioce napada, poručio je ministar policije.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ministar zdravlja Zlatibor Lončar obišli su u Urgentnom centru dvojicu ruskih državljana, povređenih u incidentu koji se noćas dogodio u Beogradu, saospsteno je iz MUP-a.

Stefanović je tom prilikom istakao je da će policija učiniti sve da u najkraćem roku rasvetli ovaj slučaj i uhapsi počinioce napada. - Naš posao je da uhapsimo počinioce, oštro ih kaznimo i time pokažemo da Srbija neće biti poligon za huligane koji misle da na našim ulicama mogu da se obračunavaju sa domaćim ili stranim državljanima - naglasio je ministar.

Foto: Tanjug

Stefanović je istakao da niko ne treba i da pomisli da može da ugrozi rusko-srpsko prijateljstvo, koje može da izdrži svaki ispit i dodao da je Srbija posvećena da ono u narednom periodu bude još snažnije. Izrazivši žaljenje što se ovakav incident dogodio na ulicama Beograda, ministar je naveo da Srbija ne želi da nijedan gost koji dolazi u Beograd ili našu zemlju ima razloga da strahuje za svoju bezbednost.

- Na stalnoj smo vezi sa predstavnicima ruske ambasade i svima onima koji su zainteresovani za stanje naših pacijenata - rekao je Lončar.

#Nebojša Stefanović

#Povređeni

#Zlatibor Lončar

'