AKTUELNO

Pre nego što je oženio pop zvezdu, bivši rukometaš potpisao je dokument kojim se odrekao imovine koju je sa još uvek zakonitom suprugom stekao tokom braka.

Nakon što se saznalo da su Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović potpisali papire za razvod posle samo dve godine braka, pojavila se i informacija da je bivši rukometaš prilikom sklapanja braka sa pop zvezdom potpisao predbračni ugovor. Ipak, on je stavio potpis na drugi dokument.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ljuba je, naime, pre venčanja potpisao izjavu da u slučaju razvoda pop pevačici ostane celokupna imovina koju je unela u brak, ali i da se on odriče onoga što zajedničkim snagama steknu tokom braka. Takođe, Jovanović je potpisao i klauzulu po kojoj sve što on u braku zaradi dele napola.

To što je Ljuba uradio teško da je uradio neki drugi muškarac. On se pre venčanja odrekao svega. Želeo je da pokaže Nataši da je uz njega sigurna i da neće imati problema koje je imala prilikom razvoda od Danila Ikodinovića. On je, kako sam čuo, verovao da će njihova bajka trajati ceo život. Nije očekivao da će kraj doći posle samo dve godine - otkriva izvor iz suda i dodaje:

Foto: Andrej Nihil

- Nikakvog predbračnog ugovora nije bilo. Jedini dokumenat koji je Jovanović potpisao je njegova izjava - završava naš izvor

Tačka na njihov brat mogla bi da bude stavljena već na prvom ročištu, uzmu li se u obzir olakšavajuće okolnosti  - Nataša i Ljuba nemaju zajedničku imovinu, ali ni dete, zbog čega će se brakorazvodna parnica okončati mnogo brže.

Foto: Printscreen Instagram

Pink.rs

#Ljubomir Jovanović

#Nataša Bekvalac

#Razvod

#pevačica

'