Info
ZABAVAAKTUELNO
globaltel

showbiz

FILIP KSENIJU UBIO ZBOG DRUGOG MUŠKARCA? Ispovest Ksenijinog bivšeg: Molio sam je da ostavi Filipa!


Odlučio je da otkrije sve detalje njegove i Ksenijine romanse posle sedam godina.


Muškarac od 39 godina viđen je na Novom groblju kako polaže sveće i pali sveću na grobu Ksenije Pajčin i bez reči gleda njenu fotografiju na spomeniku.

Zbog porodice koju je u međuvremenu zasnovao, odbio je da se fotografiše.

- Svake godine dolazim na groblje , ali izbegavam medije. Živim drugačijim životom. Tri meseca pre tragedije molio sam Kseniju da raščisti s Kapisodom i da mi se vrati. Nikad neću preboleti što me nije poslušala, sedam godina idem na njen grob i ići ću do kraja života - kaže Vladimir.

Autor: TvPink Printscreen

Njihova romansa počela je u jednom kafiću na Dorćolu.

- Odmah sam se zaljubio u nju. Bila je nestvarno lepa. Kroz osmeh mi je rekla: "Pali mali, nemaš šanse kod mene, imam ja mlado meso." Nisam znao na koga misli, pa su mi rekli da se zabavlja sa nekim manekenom iz Crne Gore i da se zove Filip Kapisoda. Na internetu sam posle video o kome je reč - priča Vladimir.

Iako je njihova ljubav bila kratka, Vladimir ističe da je bio baš zaljubljen u nju.

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

- Ona i Filip su raskinuli zbog neke njegove bivše devojke i ja sam uleteo. Poslužio sam joj kao uteha. Viđali smo se samo dva meseca. To je za mene bio najuzbudljiviji period u životu. Uz nju su smeh i dobra zabava uvek bili zagarantovani. Izlazili smo, vozili se kolima po gradu, ručali na haubi. Molio sam je da ostavi Filipa i da bude sa mnom. Govorio sam joj da on nije za nju, da je mlad i da nisu jedno za drugo. Želeo sam da joj pružim sve u životu. Bila je divlja i mislio sam da ću uspeti da je ukrotim. Maštao sam samo o njoj, a ona je želela da se Filip vrati. Tako je i bilo. Čim su se pomirili, nikad me više nije okrenula - tvrdi Vladimir.

Na kraju, on je šokirao svojom tvdnjom.

Autor: Tv Pink, Promo

- Kada sam u dnevniku čuo da je ubijena, pomislio sam da je taj dečko to uradio jer je pronašao naše poruke koje smo razmenjivali", kaže Vladimir s dubokim uzdahom i dodaje:

- Ne tvrdim da se to dogodilo, jer me je Ksenija otkačila godinu dana pre tragedije, ali taj crv sumnje me izjeda - rekao je Vladimir P.

Autor: Pink.rs

Komentari • 0


povezane vesti