AKTUELNO

Dara Bubamara otkrila je da su mnogi muškarci u Dubaiju bili opčinjeni njenim izgledom, ali da ona nije pala u iskušenje da prevari svog dečka Duška Bunića.

Članica žirija "Pinkovih zvezda" Dara Bubamara bila je nedavno na egzotičnom putovanju na kojem nije uspela da pobegne od muškaraca koji su činili sve kako bi dobili malo njene pažnje, a među njima bilo je i šeika iz Dubaija.

Iako je primetila da je odmeravaju, folk pevačica tome nije pridavala značaj, budući da je u Dubai otišla kako bi se odmorila i napunila baterije za predstojeće obaveze.

Nisam mnogo obraćala pažnju na šeike jer sam otišla da se odmorim. Danju sam se kupala, sunčala i uživala, a uveče malo šopingovala. Naravno da sam primetila da me odmeravaju, ali nisu ništa pokušavali. Oni vole da se okrenu i gledaju za atraktivnom plavušom, ali šta da im radim, nisu moj tip. Odbila bih svakog koji bi mi prišao, nema tih para zbog kojih bih bila sa nekim od njih - kaže Bubamara i dodaje da nikada ne bi bila u vezi sa takvim muškarcima.

- Ne samo da ne bih bila sa šeikom zato što sam zaljubljena i imam dečka, nego zato što ne volim takve likove. Čak i da sam slobodna, sve bih ih otkačila - ističe Bubamara.

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Dubai

#pevačica

'