AKTUELNO

Pevačicu je krupni i napadni muškarac sačekao u toaletu.

Pevačica i bivša učesnica "Farme", najgledanijeg rijalitija u regionu pretrpela je veliki stres kada ju je opsednuti obožavalac napao u ženskom toaletu.

Dušica Grabović, koja je nastupala u Nemačkoj, posle provoda koji je priredila okupljenima u klubu, otišla je do WC-a, gde je za njom krenuo jedan od muškaraca iz publike.

- Dušica je posle nastupa otišla do WC-a, a za njom krenuo jedan od obožavalaca iz publike. Srećom, obezbeđenje je čulo njen vrisak i odmah je reagovalo. Upali su u WC i izbacili iz kluba pijanog gosta - rekao je izvor blizak pevačici za portal Pink.rs.

Pevačica nije povređena, ali je posle  incidenta bila vidno istraumirana, jer se uplašila da će biti silovana.

- Ona je bila vidno potresena posle celog događaja, dugo nije mogla da dođe sebi. Gost ju je sačekao ispred kabine i kad je ona otvorila vrata, ugurao ju je u nju i nasrnuo. Počeo je da je pipa i zaključao je kabinu, ali je Dušica uspela da je otključa kad je čula da je obezbeđenje isped nje. Sve je trajalo nekoliko minuta, ali je ona sad istraumirana, jer se uplašila da je niko neće čuti i da neće uspeti da se odbrani, pošto je muškarac koji ju ju napao bio krupan i jak - ispričao je naš izvor.

Grabovićeva se još nije oglašavala povodom ovog incidenta, a kada smo pokušali da stupimo u kontakt s njom, nije s ejavljala na mobilni telefon.

Autor: V. T.

#Dušica Grabović

#Farma

#Silovanje

#pevačica

'