AKTUELNO

Uprkos napadu, članovi stranke poručuju da ne odustaju od borbe za bolju Srbiju.

Aktivisti Srpske napredne stranke napadnuti su danas u naselju Vidikovac, na opštini Rakovica, saopštili su naprednjaci i poručili da ih nikakva prljava kampanja neće obeshrabriti u nastojanjima da obezbede bolju budućnost Srbije i svih njenih gradana. SNS je u saopštenju osudila to nasilje i pozvala nadležne državne organe da privedu pravdi huligane.

-Onim huliganima kojima smeta stabilnost, ekonomske reforme i sve bolji međunarodni ugled Srbije, onima kojima je zajednički imenitelj samo mržnja prema SNS-u i Aleksandru Vučiću, poručujemo da ne odustajemo od borbe za modernu, bržu, jaču i bolju Srbiju - navodi se u saopštenju GO SNS.

Svojim divljackim ponašanjem, poručuju naprednjaci, pokazuju jasnu razliku izmedu Srpske napredne stranke koja se bori za modernu i uređenu Srbiju, i onih koji nemaju šta drugo da ponude gradanima osim laži i mržnje.

SNS je ranije danas saopštila da su u noći između nedelje i ponedeljka nepoznate osobe provalile u prostorije SNS u centru Vrbasa i tom prilikom pričinjena je materijalna šteta, te osudila taj, kako navodi, vandalski napad.

#Izbori

#Napad

#SNS

'