AKTUELNO

Nakon konferencije za štampu, slavna glumica susrela se sa premijerom Srbije.

Jedna od najpopularnijih glumica i najlepša žena sveta, Monika Beluči, doputovala je danas u Beograd kako bi prisustvovala otvaranju FEST-a.

Nakon što su je brojni predstavnici medija dočekali na aerodromu "Nikola Tesla", Monika se uputila u hotel, a potom i u Skupštinu grada Beograda, gde je održala konferenciju za štampu, zajedno sa Slobodom Mićalović i Emirom Kusturicom.

Foto: Pink.rs

- Sve što mogu da kažem jeste da sam srećna što me je Emir pozvao da sarađujemo jer cenim njegov rad. Ovaj film pokazuje koliko poštuje žene jer je napisao sjajne uloge za Slobodu i mene. Ova uloga je pravi dar. Za svakog umetnika je bitno da se ne dosađuje, a sa Emirom nikad ne može da bude dosadno. Ne zovu ga za džabe profesorom. Kao glumica naučila sam mnogo toga tokom saradnje sa Emirom. On nije samo reditelj, već kompletan umetnik - rekla je između ostalog slavna glumica.

Foto: Tanjug

Nakon konferencije, premijer Srbije, Aleksandar Vučić ugostio je filmsku divu i slavnog reditelja u zgradi Vlade Srbije, a susretu je prisustvovao i italijansi ambasador Đuzepe Manco.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Tom prilikom, Kusturica je dobio orden od ambasadora Italije, a ni Monika nije otišla praznih ruku. Naime, premijer Vučić je jednoj od najlepših žena sveta kao poklon uručio korpu srpskih proizvoda.

Foto: Tanjug

Autor: M. Đurović

#Aleksandar Vučić

#Monika Beluči | Monica Bellucci

'