AKTUELNO

Najčitanije vesti portala Pink.rs.

11:16 - BRAČNA I VANBRAČNA IMOVINA: Šta kome ostaje nakon razvoda braka? (VIDEO)

Tokom bračne ili vanbračne zajednice stiče se zajednička imovina supružnika, a pitanje je šta se dešava sa tom imovinom nakon razvoda braka. Kako je za televiziju Pink objasnio advokat Miljkan Karličić, imovina stečena tokom trajanja braka podlaže deobi, što nije slučaj sa imovinom koja je u brak uneta.

11:44 - KONAČNO kod kuće! Ivanović pušten iz zatvora

Osnovni sud u severnoj Mitrovici odredio je lideru Građanske inicijative Oliveru Ivanoviću kućni pritvor.

14:47 - Počeli radovi na proširenju Batrovaca: ŠEST NOVIH TRAKA

- Nastavljamo da proširujemo Batrovce i sada smo u budžetu ministarstva obezbedili 460 miliona dinara. Biće ukupno 18 traka sa dodatnim parkingom - rekla je potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović.

15:10 - NESREĆA NA GRADILIŠTU U ZEMUNU Ovako je poginuo radnik (VIDEO)

Na gradilištu u Ulici Živka Petrovića kod broja 32 u Zemunu danas je pao radnik i preminuo. Kako saznaje reporter TV Pink, stradao je Vladan P. (38).

Foto: YouTube screenshot

16:02 - Završen sastanak u Vili Mir, Vučić: Ponižavanje Srbije nećemo dozvoliti, Dodik: Krah pomirenja u BiH

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je rekao da Srbija ni na koji način nije doprinela podnošenju zahteva za reviziju. - Ovim zahtevom odnosi Srbije i BiH su vraćeni 22 godine unazad i ono malo poverenja koje smo uspeli da izgradimo i mnogo razgovora u pravcu uspostavljanja pomirenja, danas je jasno da toga nema - rekao je premijer.

Foto: Tanjug

16:27 - ŠTA NAM RADI VREME? U petak u kratkim rukavima, u subotu zimske jakne

Vremenske prilike narednih dana iznenadiće sve, pa ne bi bilo loše da se pripremite na vreme. Do kraja dana očekuje nas toplo vreme, pa ga zato iskoristite maksimalno, jer se prolećne temperature neće zadržati dugo.

17:18 - ODLIČNA VEST ZA ĐAKE Evo kada počinje isplata stipendija i kredita

Isplata učeničkih kredita i stipendija za školsku 2016/2017 godinu počinje sutra, u četvrtak, 23. oktobra, saznaje portal Pink.rs.

17:50 - TRI FAKULTETA PODIŽU CENU ŠKOLARINE Evo za koliko

Fakultet političkih nauka, Učiteljski i Fakultet za fizičku hemiju zatražili su danas povećanje školarina za narednu školsku godinu.

19:32 - NAJNOVIJE OTKRIĆE NASA: Pronađene nove planete slične Zemlji, na tri ima i vode?

NASA je došla do novih saznanja o Sunčevom sistemu. Produbljene su informacije o planetama veličine Zemlje koje su poznate kao "egzoplanete". Pronađeno je sedam planeta veličine Zemlje, a na tri je moguće da postoji i voda.

Foto: Pixabay.com

20:00 - SUTRA POČINJE SAJAM TURIZMA Prvi put u ponudi Kina i Rusija

Na Beogradskom sajmu sutra počinje 39. Međunarodni sajam turizma na kome će se predstaviti 1.100 izlagača iz 56 zemalja među kojima su i Kina, Rusija, Indija. Otvaranju manifestacije, koja će trajati do 26. februara, prisustvovaće premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Vreme sutra

U četvrtak će u većem delu zemlje biti pretežno sunčano i toplo sa maksimalnom temperaturom od 15 do 20 stepeni C.

U Beogradu će biti takođe lepo i sunčano vreme, sa temperaturom od 8 do 19 stepeni Celzijusa.

#Dan za nama

#Pregled vesti

'