AKTUELNO

Veliki izazov mi je bio da uređujem program, a da voditeljke ili moderne "Pepeljuge" budu neke od najpoznatijih i najlepših žena srpskog javnog života - rekla je Sanja o novoj emisiji.

Gledaoci TV Pink od ponedeljka 27. februara imaće priliku da prate još jednu emisiju u okviru noćnog programa. U emisiji ''Pepeljuge'' koja će biti emitovana svakog ponedeljka od 23:30 na TV Pink Sanja Marinković će ugostiti moderne ''Pepeljuge'' sa domaće javne scene sa kojima će razgovarati o najlepšim noćima u životu, kao i o osećaju od koga pati većina devojaka danas.

Kada sam dobila poziv od Milice Mitrović da uređujem jedno veče noćnog programa TV Pink, moja prva asocijacija su bili moderna "Pepeljuga" i princ, koji će pronaći vlasnicu izgubljene cipelice. S obzirom na to da ja odavno ne tražim princa i ne gubim cipelice, veliki izazov mi je bio da uređujem program, a da voditeljke ili moderne "Pepeljuge" budu neke od najpoznatijih i najlepših žena srpskog javnog života - kaže Sanja i dodaje:

Foto: Printscreen

Tako sam došla na ideju da najslušanije pevačice na našim prostorima, najomiljenije mlade glumice, uspešne mlade žene, književnice, novinarke koje svojim integritetom, pojavom, glasom, izjavama intrigiraju javnost, a koje su u Magazinu in govorile na osnovu ličnog iskustva o temama, koje čine život i mogu biti dobri domaćini u studiju, ali i odgovarati na pitanja gledalaca. One će kao "Pepeljuge" voditi gledaoce TV Pink kroz noć u kojoj se može desiti svašta, pa i da se pojavi dobra vila sa kočijom koja vozi do onog najlepšeg i najboljeg - rekla je urednik i autor jedne večeri noćnog programa, Sanja Marinković.

Sanja Marinković je zajedno sa redakcijom noćnog programa, koju čine i odgovorni urednik Aida Đedović, novinari saradnici Marina Hostov, Ana Kostadinović i Ljubomir Tozev osmislila emisiju vodeći se idejom da sve nas muči nesanica uglavnom zbog nečeg lošeg što se tog dana dogodilo u porodici, u partnerskim odnosima, prijateljstvu, roditeljstvu, na ulici, na poslu. Teme razgovora u studiju će pored priče o najlepšim noćima u životu, o osećaju Pepeljuge od koga pati većina devojaka danas, biti i saveti seksologa i psihologa, koji će otvoreno pričati o svim problemima koji uglavnom krijemo jedni od drugih - nezainteresovanost muževa za seksulani odnos, zašto žene varaju, voajerizam...

Foto: Promo

Dok teku razgovori u studiju i uključenja gledalaca, novinari reporteri će se u rubrici "Gde si pošla, gde si došla" uključivati iz domova poznatih. Naše javne ličnosti mogu tako da očekuju da im oko ponoći zazvoni ekipa TV Pink i da ih reporter iznenadi i prekine dok prostiru veš, kuvaju ručak za sutra ili sa prijateljima uživaju u vinu i hrani. Reporteri će i u rubrici "Dok noću vozim, ulice prolazim.." biti suvozači u noćnoj vožnji Beogradom mnogim poznatim damama i proveriti koju muziku slušaju u kolima, gde najviše i sa kim vole da provode noć, ko im nedostaje dok noću voze praznim ulicama i slušaju balade.

Autor: M. K.

#Pepeljuga

#Sanja Marinković

#Televizija Pink

'