AKTUELNO

Izrazio je želju da bračne zavete položi u uniformi pokojnog oca.

Ostalo je tačno još mesec dana do glamurozne svadbe Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, koji će sudbonosno „da“ izgovoriti u jednom beogradskom hotelu "Hajat", a kako se priča, mladoženja će tog dana obući vojnu uniformu koju je nosio njegov pokojni otac Željko Ražnatović Arkan pre skoro 25 godina, kada se ženio Svetlanom Cecom Ražnatović.

Foto: E - Stock

- Ceca je čuvala sve ove godine ne samo svoju venčanicu, već i Arkanovo odelo u kome se oženio. Ona je za te stvari posebno emotivno vezana, i to Veljko zna. Kada je izrazio želju da ponese vojnu uniformu svog oca na venčanju, Ceca je bila oduševljena i, naravno, složila se s tim. To je njegova želja, mada je još nije probao i nije siguran da će mu odgovarati veličina - kaže izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje:

- Što se Bogdane tiče, Veljko ne insistira da nosi Cecinu venčanicu. Međutim, to će se po svoj prilici desiti jer buduća svekrva želi da joj prosledi svoju venčanu haljinu, uz koju planira da joj kupi još jednu toaletu u koju će se mlada kasnije presvući - navodi izvor.

Foto: Printscreen YouTube/Svetlana Ceca Ražnatović

Inače, model venčanice koji je pevačica nosila na svom venčanju dugo je bio veoma popularan u Srbiji, a interesantno je da je istu haljinu nosila i njena sestra Lidija, na venčanju s Predragom Ocokoljićem, pre 15 godina.

Pink.rs

#Arkan Ražnatović

#Bogdana Rodić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'