AKTUELNO

Nole je sa braćom Markom i Đorđem i tatom Srđanom proslavio saznanje da će postati tata po drugi put, i to na mestu za koje ga vežu najlepše uspomene.

Vest da je Jelena Đoković u drugom stanju po drugi put odjeknula je domaćim i stranim medijima kao bomba. Rođenje malog Stefana proslavljeno je u velikom stilu, a ponosni baba i deda su čak na jednoj zgradi u Novom Beogradu naručili postavljanje ogromnog bilborda, koji je danima nakon rođenja njihovog prvog unuka stajao na ovom mestu.

Saznanje da je druga beba Đoković na putu, razume se, nije moglo proći bez proslave, ovoga puta u krugu porodice, i to u Srbiji!

Foto: Printscreen Youtube

Po dolasku u Beograd posle pobede na Dejvis kupu, Nole se u društvu majke Dijane, tate Srđana i braće Marka i Đorđa uputio na planinu za koju ga vežu najlepše uspomene, a činjenica da je baš na Kopaoniku napravio prve teniske korake, za porodicu Đoković veoma je važna.

Iako je bilo planirano da i Jelena krene put Srbije, ona bila je sprečena, i to zbog najlepših vesti - druga beba je na putu!

Foto: Tanjug

Boravak na omiljenom mestu porodice Đoković i najlepše moguće vesti, bile su dovoljan povod za proslavu.

- Nole je sa braćom Markom i Đorđem i tatom Srđanom proslavio saznanje da će postati tata ove godine. Iako nisu planirali ništa da prave, kako sam čuo, skupili su se i u jednom restoranu proslavili uz rakijicu i domaća jela - priča naš izvor i nastavlja:

Foto: YouTube screenshot

- Nije proslava dugo potrajala, ali je bilo lepo, sedeo sam nedaleko od njih, i neprestano su se smejali i prepričavali Stefanove nestašluke, prisećali se dana koje su provodili na Kopaoniku. Nole se ponašao kao sav normalan svet, a nekoliko puta je ustajao kako bi se fotografisao sa fanovima.

J. Bogdanović

#Jelena Đoković

#Novak Đoković

#Proslava

#Srđan Đoković

'