separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

SAGA SE NASTAVLJA! Ivana smatra da je Milica i dalje ZALJUBLJENA u Filipa, Kemezova priznala da želi ovo sa njim! (VIDEO)


I dalje je napeto među njima.


Zadrugari i ove noći, kao i svakog četvrtka, gledaju klipove u emisiji "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević je tu da sa njima pređe sve one stvari koje su zaintrigirale javnost, a jedan od klipova koji je pušten bio je razgovor Ivane Šopić, Filipa Đukića i Marka Đedovića o Milici Kemez. Đedović je istakao da Milica pravi žrtvu od sebe i da želi da napravi Filipa ljubomornim sa Matejom Matijevićem, dok je Ivana smatrala da je ona i dalje zaljubljena u Filipa.

Meni nije poenta da ona sebe ukanali posle svega ovoga, jer sam ja krivac. Ako stvarno želi (da bude sa Matejom), ja joj želim sreću - odmah je prokomentarisao Filip.

Autor: TvPink Printscreen

Ja ću da prihvatim da opet ispadnem budala. Ja ne želim da ispadnem žrtva, ja ne pravim sebe žrtvom. Da je posle svega pričao sa mnom, ne bi bilo tako - rekla je Milica.
Dželat i žrtva ne mogu biti ista osoba, ima pet rečenica koje vrti u krug - dobacio je Đedović.

Autor: TvPink Printscreen

Ja mislim i dalje da je zaljubljena u njega. Imam takav utisak, ne verujem da je mogla tako lako da se odljubi - prokomentarisala je Šopićeva.

Milan je upitao Milicu da li želi da ima razgovor sa Filipom posle svega kako bi razjasnili sve, a ona je potvrdno odgovorila.

Da - kratko je rekla Kemezova.

Autor: TvPink Printscreen

Ja nisam hteo posle svih onih sr*nja da pričam sa njom, smatram da bi ispalo veće - nadovezao se Filip.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti