separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

POGLEDALE SE OČI U OČI! Dalila sasula Jeleni SVE U LICE, umešao se Karić, a onda su spomenuli Aleksandru Subotić! (VIDEO)


Drama se nastavila.


Prvi klip koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka" bio je razgovor Dalile Dragojević i Ive Grgurić, a tema je bio odnos sa Jelenom Pešić. Dalila je smatrala da Jelena ponovo ignoriše nju i njenog supruga i to zbog Stefana Karića. Pešićeva je ustala i priznala da je to istina i da ne može da pređe preko sinoćne svađe tokom emisije "Pitanja gledalaca". Dalila i Jelena su nakon snimka izašle iz kuće kako bi porazgovarale o svom odnosu.

Autor: TvPink Printscreen

Ne možeš opet da okrećeš glavu. Starija si od mene, ne treba ja tebe da učim. Ja nisam socijalna ustanova, da kada se pokajete, dođete meni - rekla je Dalila.
Ne znam šta da ti kažem, koliko sam besna i iznervirana zbog cele situacije - odgovorila je Jelena.

Autor: TvPink Printscreen

Izgleda kao da hoćeš da se dodvoriš njemu - odbrusila je Dalila, a zatim je izašao i Stefan i odmah se ubacio u razgovor:

Autor: TvPink Printscreen

Da li ste normalne? Nemojte zbog mene da se svađate. Ne bih voleo da se zbog mene svađate. Bilo mi je žao što sam psovao majku, znam da nije dobar sa njom - rekao je Stefan.
Psovao si mu sve. Šta misliš da se Dejan neće ljutiti na mene što pričam sa tobom posle svega? - odgovorila mu je Dalila, pa dodala:

Autor: TvPink Printscreen

Tvoj otac je podržavao Aleksandru, a Davida pljuvao, zato sam rekla da to verovatno vuče korene od tad. I meni se vraćaju filmovi. Dejanu je isto krivo, ali je i on pogođen. Očekivala sam to od svih ovde, ali najmanje od tebe - rekla je Dragojevićka.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti