separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ŠTA TO STANIJA IMA ŠTO NEMA MIONA? Zadrugari šokirani Tomovićevim kriterijumima za izbor devojaka! (VIDEO)


Nikome ništa nije jasno u njihovom odnosu.


Četvrtak veče je rezervisano za omiljenu emisiju svih vernih gledalaca televizije Pink "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević posetio je zadrugare, pa je emisija mogla da počne.

Na narednom snimku prikazan je razgovor Mione Jovanović sa zadrugarima. Miona se žalila da joj nedostaje muška pažnja, nakon što je prekinula odnos sa Vladimirom Tomovićem. Zadrugarka je tom prilikom istakla da je primetila da je Tomović često gleda, ali da više neće pasti na njegov šarm.

Autor: TvPink Printscreen

Navikla sam na mušku pažnju, bila sam 4 godine u vezi. Dva meseca sam slobodna. U bendu imam muškarce, navikla sam na tu pažnju, na mušku energiju, ne radi se o odnosima. Nisam konkretno želela Vladimirovu pažnju... Ne znam na šta sam mislila - rekla je Miona.
Ne sećam se ni ja. Znam da je pričala da joj fali muška pažnja i da joj je prijalo to sa Vladimirom - naveo je Mateja.
Ovde sam sama i malo sam se zanela. Vladimir je stalno bio tu da me zagrli, da me pita da li imam šta da jedem, kao u nekoj bajci sam se osećala. Jednostavno nakon nekih stvari, nema potrebe da se prelazi preko toga - istakla je Jovanovićeva.

Autor: TvPink Printscreen

Da ja ovo smišljeno radim već bih napravila neku glupost. Prihvatila sam celu ovu igru i emocije su me ponele. Prihvatila sam njegovu igru, ja ne igram igru, pristajem uvek na sve i to je moja najveća greška. Ne mogu da se sklonim od njega. Nije Miona meni pretnja, ja sa njim imam neke razgovore noću - dodala je Mina Vrbaški.

Autor: TvPink Printscreen

Ne znam zbog čega bih se sklanjao od Mione. Meni šizofreni drug i drugarica ne trebaju. Sedeli smo Miona i ja, ona je prišla i prvi i poslednji put napravila takvu scenu. Mene to ne zanima. To sa mnom ne može više da ponavlja. Kažu da je lupala glavom o zid. Ja se od Mione neću odvojiti, ako nađe momka ja ću biti srećna. Niko mi ne može zabraniti da sedim pored nekog. Šta mene briga? Mina je spremna da pravi igre ovde, mene to ne zanima. Ja sam sa njom 24 sata dnevno, ako joj je to malo, možemo da budemo i nula sekundi dnevno zajedno - rekao je Tomović.

Autor: TvPink Printscreen

Vidi se da ona pati za njim, da neće moći da se drži onoga što je rekla. Evidentno je da pati za Vladom, da joj nedostaje. A on misli da je Miona devojka na mestu, zašto joj on ne bude momak? Mina mi je rekla da će on kad-tad biti njen, u tom smislu da će biti uporna. On joj jasno stavlja do znanja nikad neće biti sa njom. A zašto onda neće da bude sa Mionom? Šta to Stanija ima što Miona nema? Veliki znak pitanja je zašto mu Mina ne odgovara, nije mi jasno kako je došlo do oralnog s*ksa - navela je Miljana Kulić.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti