AKTUELNO

Mirkogvić kaže da je zgrožen stepenom nasilja i mržnje koju su predstavnici SZS-a, demonstrirali ispred zgrade u kojoj živi Vesić.

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković kaže, povodom okupljanja pristalica SZS ispred stana Gorana Vesića, da je "bezobzirni i primitivni način političke borbe", pretnje i linčovanje političkih neistomišljenika kao jedini program i ideja kojom se vandali vode -slika i prilika SzS-a.

Kako kaže, zgrožen je stepenom nasilja i mržnje koju su predstavnici SzS-a, demonstrirali ispred zgrade u kojoj živi Vesić i dodao da je vrhunac dolaziti na nečiju kućnu adresu i pretiti porodici i to samo zato što se taj neko ne plaši da ukaže na sve malverzacije Dragana Đilasa.

Prema rečima Mirkovića, tim huliganskim ponašanjem nisu uplašili ni Vesića, ni bilo koga iz SNS, niti će to sprečiti SNS da traži odgovor od Đilasa kako je od 74.000 evra, sa koliko je ušao u politiku, dospeo do cifre od 25 miliona evra i to samo u nekretninama, navodi se u saopštenju za javnost.

#Goran Vesić

'