AKTUELNO

Ima velike planove sa svojom izabranicom.

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo uživo u emisiji otkrio je vest koja će oduševiti sve njegove fanove. Tokom gostovanja kod Pirsa Morgana, Kristijano Ronaldo prvi put je plakao pred kamerama, ali i pričao o bračnim planovima sa svojom devojkom Georginom Rodrigez.

PROČITAJTE JOŠ: RIJANA TRUDNA? Pevačica ovim pokrenula lavinu komentara, evo zbog čega svi misle da je u blagoslovenom stanju!

Foto: Tanjug

- Venčaćemo se jednog dana, sigurno. To je takođe san moje majke. Zašto da ne? Sjajno nam je. Ona je moj prijatelj. Imamo odličnu komunikaciju. Otvaramo srce jedno drugom - otkrio je Kristijano Ronaldo pred milionskim auditorijumom, što je razočaralo milione žena širom sveta.

Podsetimo, as Juventusa i Georgina su zajedno od 2016. godine. Upoznali su se u jednoj modnoj radnji, gde je ona radila kao prodavačica.

View this post on Instagram

Abt last night 💞

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

- Biti partnerka nekome ko je toliko poznat nije lako, ali ne bih to menjala ni za šta na svetu. Ono što osećam prema njemu je jače od svega, od svakog pritiska - svojevremeno je pričala Georgina Rodrigez.

Podsetimo, jedan od njaboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo rasplakao se kada su mu pustili snimak pokojnog oca. Portugalac se emotivno slomio kada je ugledao kadrove svog oca koji je preminuo 2005. godine.

Autor: Pink.rs

#Cristiano Ronaldo

'