AKTUELNO

Obrenovčani će moći da se leče u 14 savremeno opremljenih ambulanta, kazao je gradonačelnik Radojičić.

Gradonačelnik Beogada prof. dr Zoran Radojičić obišao je radove na Domu zdravlja u Obrenovcu. Inače, reč je o investicij vrednoj 250 milinoa dinara, a kako je najavio očekuje se da će ova zdravstvena institucija biti gotova u novembru.

- Pre godinu dana kada smo postavljali kamenj temeljac, nismo ni očekivali da će ovako da izgelda. Radovi su bili opežni, reč je o preko 2.000 kvadratnih metara. Za sada su grubi radovi završeni, nastavlja se sa onim finalnim i očekujemo da ćemo u novembru da otvorimo ovaj Dom zdravlja koji će biti od velikog značaja Obrenovčanima – kazao je Radojičić za Pink.

Kako je naglasio, u planu je da bude novih, opremljenih 14 ambulanta, sa novim čekaonicama. Kako je naglasio reč je o savermenim i uređenijim prostorijama gde će građani dobijati kompeltnu negu i pomoć.

- Sve je urađeno po najboljim standardima. Obrenovac je grad koji ima puno stavnonika, i važno je da svoja prava mogu da zadovolje ovde u odličnim uslovima, a ne da idu za Beorad – dodao je Radojičić.

Inače, u okviru ovog Doma zdravlja izgrađena je i pasarela koja spaja dve zgrade, kao i lift i sve će to, po rečima gradonačelnika, olakšati kretanje ljudi, naročito onima kojima je to nephodno zbog lošijeg zdravstvenog stanja.

#Zoran Radojičić

'