AKTUELNO

Ninov grob bio je zapušten sve dok njegovi prijatelji nisu na sebe preuzeli njegovo održavanje.

Pevač Amir Rešić Nino preminuo je 18. oktobra 2007. godine, a sahranjen je u rodnoj Dubici gde mu grob, kako se navodi, niko od najbliže porodice ne posećuje, kao ni kolege iz muzičkog sveta. Za sobom je ostavio tri ćerke iz tri braka - Tamaru, Sandru i Amelu, a kako kažu meštani, tužno je što mu je ujak podigao spomen ploču, te što je sve bilo zapušteno dok prijatelji nisu preuzeli na sebe da sređuju.

- To je tužno. Bilo je tužno gledati to, a mi znamo kako jeste i šta je istina. On je sahranjen ovde, u Bosanskoj Dubici. Niko od porodice ne dolazi. Spomen ploču podigao je njegov ujak, a ne deca i bivše žene. To i piše na spomen ploči - ispričala je jedna gospođa iz Bosanske Dubice.

Foto: TvPink Printscreen

- Kasnije, pre oko dve godine, Ninov prijatelj Neša na spomeniku je postavio i knjigu na kojoj je ispisana emotivna poruka. Takođe, najverniji fanovi postavili su zvezdu koja se jasno vidi. Sve to nije učinio niko od njegovih, nije učinila najbliža porodica - ispričala je gospođa.

Kako kaže, Ninov grob bio je zapušten sve dok njegovi prijatelji nisu na sebe preuzeli njegovo održavanje.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: GODINAMA NIJE PROŠETALA KNEZ MIHAILOVOM: Ceca nikad otvorenije progovorila o svo0m životu, otkrila gde provodi vreme u Beogradu i šta je NAJVIŠE NERVIRA!

- Tako je mikrofon koji je stajao na spomeniku zarđao. Njemu deca ni na sahranu nisu došla - istakao je jedan čovek.

Autor: Pink.rs

#Amir Rešić Nino

'