AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Manekenka Tara Simov napravila je pravu pometnju kada je ušla u treću sezonu najgledanijeg rijalitija u Evropi. Od prvog dana Tara je privukla pažnju na sebe i niko od zadrugara nije ostao ravnodušan na nju.

Foto: Apostolis K.

Nas je zaintrigirao njen život, pa smo istraživali njene profile na društvenim mrežama, a za oko nam je zapalo nekoliko njenih odgovora na društvenoj mreži na kojoj pratioci imaju mogućnost da postave pitanja. Naime, Simova je tu navela da joj je pevačica Zorica Marković rođena tetka.

Foto: Printscreen

Pročitajte: TREĆE DETE?! Aleksandra Subotić napravila HAOS na društvenim mrežama ovom objavom! (FOTO)

Ekipa našeg portala stupila je u kontakt sa pevačicom, a ona nam je rekla da nije Tarina tetka, ali da je poznaje dugo i da je Simova zbog toga tako doživljava.

Foto: Pink.rs/Jelena B.

Ona mene tako doživljava. Ja njenu mamu znam dosta, dosta dugo. Znam i nju kad je bila mala. Posle smo se nešto, pravo da vam kažem, bez nekog razloga izgubile kontakt. Njena majka je pevala i to izuzetno dobro. Jedna lafica, jedna dobra žena i izuzetan borac. Žena na mestu, što se kaže. Tara je njen život - ispričala je Zorica, pa otkrila šta misli o Simovoj:
Sviđa mi se ta njena pozitivna ludorija u glavi, aktivna je. Ja volim, ona je ultra giga moderan tip, to nema priče. Kako volim da kažem ja: "Luda klinka, ali na pozitivan način". Ona je oduvek bila svojeglava i imala svoje principe i stavove, bila drčna i borbena i bez dlake na jeziku. Ona je jako interesantna, volim tu bezobraznost koju ona ima, a to je tamo potrebno. Ona je jako emotivna devojka. Ima i te kako dobrih osobina, ali svakome po zasluzi. Bori se dobro - istakla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

M.P.

#Tara Simov

#Zadruga 3

#Zorica Marković

'