separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

ŠOK U PROKUPLJU: Žena pronašla grob u svom dvorištu!


Sledila se kada je videla humku!


Rada Paunović (70) iz prokupačkog sela Bublica tvrdi da je pronašla grob u svom dvorištu, koje se graniči sa seoskim grobljem.  

Sada je u velikom problemu, jer ne zna šta da radi. Ona je humku primetila kada je krajem avgusta kosila dvorište.  

- Tokom zime bila sam u Beogradu, jer tamo živim. U selo dolazim leti. Ovoga puta došla sam u junu i uopšte nisam kosila taj deo dvorišta sve do kraja avgusta. Tada mi je komšija pokosio i sledila sam se kada sam videla. Manja humka, sveže napravljena i to poprečno položena, kazala nam je Rada Paunović.  

Ona dodaje da je obavestila policiju, koja je izašla na teren i zatim obavestila nadležno tužilaštvo.  

- I tako je ostalo. Niko neće da otkopa i vidi šta je zakopano unutra. Zvala sam sve redom. Ja ne znam šta da radim, zaista nije prijatno da živiš kraj groba, a ne smem sama da otkopam, dodaje sagovornica.

Ona samo može da pretpostavlja šta bi se tu nalazilo i kako kaže, uopšte joj nije prijatno da svaki dan u svom dvorištu gleda taj prizor.  

Traganjem povodom slučaja, dobili smo potvrdu u prokupačkoj policiji da su izašli na teren i obavestili Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju.  

U tom tužilaštvu kažu da prvi put čuju za humku, a u Višem da nadležni nemaju osnova da obave eshumaciju, jer mogu da izdaju nalog samo ako građanin na svom imanju dok obavlja radove iskopa nešto sumnjivo.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti