separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

VESIĆ U VANREDNOJ INSPEKCIJI NA TRGU REPUBLIKE: Izvođač radova ima rok - 35 dana da presloži sve kocke o svom trošku i napravi biciklističku stazu! Mi smo odgovorna vlast!


Zamenik gradonačelnika Goran Vesić jutros je bio u vanrednoj inspekciji na Trgu republike i proverio pritužbe građana, biciklista, motciklista i Udruženja majki, da kocke koje se nalaze na kolovozu nisu dovoljno funkcionalne i naglasio da će u narednih 35 do 40 dana sve da dovedu u red.


Vesić je naglasio da će izvođač radova u roku od 35 do 40 dana o svom trošku to da ispravi, jer su to građani platili i mora odgovorno da se odnose prema parama građana.  

- I kolovoz mora da se koristi kao što se koristi i Trg republike. Neće biti zaustavljanja saobraćaja, radiće se i noću, radiće se u etapama. Presložiće se svaka kocka - istakao je Vesić i dodao da hoće da ovaj kolovoz bude napravljen tako da svi mogu da ga koriste. 

I kolovoz mora da se koristi kao što se koristi i Trg republike. Neće biti zaustavljanja saobraćaja, radiće se i noću, radiće se u etapama. Presložiće se svaka kocka", istakao je Vesić i dodao da hoće da ovaj kolovoz bude napravljen tako da svi mogu da ga koriste. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti