separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

BANE SE ZALJUBIO U NJU, A ONA VOLI ŽENE? Čolak priznao da li mu se sviđa ova zadrugarka, pa otkrio da je bila bliska sa cimerkom! (VIDEO)


Još joj nije priznao svoje emocije.


Gledaoci su tokom večeri imali i pitanje za Baneta Čolaka. Publika je želela da čuje sve detalje njegovog odnosa sa Draganom Stojančević sa kojom provodi dosta vremena tokom dana na imanju.

Autor: TvPink Printscreen

Čolak je tom prilikom govorio kako mu je Dragana veoma draga osoba, ali i da joj nije priznao još svoje emocije.

Dragana je meni taktika... Prvo, neću da spominjem ljude koji nisu ovde. To sam pričao u ''Zadruzi 2''. Što se tiče Dragane, ja sa njom provodim dosta vremena. Sa njom je to sve jako čudno. Ona to razvlači. Ja se slažem sa njom da njoj treba vremena. Nisam joj rekao otvoreno da mi se sviđa, ali sam to delima pokazao. Ona je top! Ja sam video da se Dragana poljubila sa Natašom, ja nemam ništa protiv toga. Širokih sam shvatanja. Ako ona voli devojke, meni to ne smeta! Ne bih još započeo vezu sa njom - govorio je Bane.

Autor: TV Pink Printscreen

Rekao mi je da sam mnogo ružna i da nisam njegov tip devojke. Rekao mi je da se ofarbam u crno, da budem kao Stanija. Ja sam mu rekla da mi ništa nećemo imati jer je uvredio moju drugaricu, Natašu. Miksi, više mi se ti sviđaš - govorila je Dragana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti