separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

MILJANA POSTAJE KARIĆ?! Nakon zavodljivog plesa koji je njena ćerka imala sa Stefanom, Marija priznala da bi ga volela za ZETA! (VIDEO)


Stefan je ostavio jak utisak na Mariju.


Večeras gledaoci postavljaju pitanja učesnicima najgledanijeg rijalitija u istoriji Balkana, a voditelj Milan Milošević je tu da zadrugarima pročita i prenese pitanja.

Jedno od pitanja stiglo je i za Mariju Kulić, a gledaoca je zanimalo da li bi podržala vezu Miljane Kulić i Stefana Karića, s ozbirom na to da je gledala sa osmehom na licu njihov ples na žurki prethodne noći.

Autor: TvPink Printscreen

Bih, iz razloga što je Stefan stvarno kulturan. Videla sam da je fin i kulturan moman i lepo vaspitan. Volela bih da bude sa takvim momkom u vezi, ne mora da bude on. Videla sam da je to drugarski ples, i Nikola je kulturan momak. Takvog bih volela sutra za zeta - priznala je Marija.

Autor: TvPink Printscreen

Sticajem okolnosti sam plesala sa Stefanom, takođe i sa Nikolom i Ivanom Gajićem. Stefan je sušta suprotnost od muškaraca kakav mene privlači. On je divan momam, ima dobru dušu. On je pristojan momak, ali nije fizički moj tip i zavodnik je, ide od jedne do druge - dodala je Miljana, a onda priznala da ne bi volela da ima vezu u rijalitiju, jer se bolje snalazi sama.

Autor: TvPink Printscreen

Meni prija njena duhovitost - kratko je prokomentarisao Stefan Karić.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti