separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Brnabić: Pobeda Srbije najbolji završetak posete Luksemburgu


Pobeda fudbalske reprezentacije Srbije nad Luksemburgom je najbolji završetak moje posete toj zemlji, rekla je predsednica vlade Ana Brnabić posle utakmice koju je Srbija dobila rezultatom 3:1.


- Čestitam našim fudbalerima i čitavom timu na trudu! Čestitke i fudbalerima prijateljskog Luksemburga na hrabroj borbi - rekla je Brnabić.

Premijerka je kvalifikacionu utakmicu za evropsko prvenstvo 2020. pratila sa predsednikom vlade Luksemburga Gzavijeom Betelom. Nakon što je sudija svirao kraj, premijeri su sišli na teren i pozdravili se sa navijačima. Na stadionu "Žozi Bartel" bilo je i više stotina srpskih navijača.

Premijeri, koji su nosili šalove u bojama svoje reprezentacije, su se pre početka utakmice smestili na tribine i napravili nekoliko selfija. Oni su sa tribina pozdravili igrače, a pre utakmice su intonirane himne. I Brnabić i Batel su ranije danas izneli očekivanje da će njihovi timovi pobediti, ali su poručili i da sport treba da povezuje ljude i narode. Predsednica vlade večeras je završila dvodnevnu posetu Luksemburgu.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti