AKTUELNO

Predsednik Opštine Stari Grad Marko Bastać sa svojim pristalicama danas je na novo-otvorenom Trgu Republike fizički napao odbornika SNS Nemanju Joksimovića, jer ga je on upitao dokle će više da maltretira gradane.

Joksimović je rekao da je Marka Bastaća pitao dokle će da maltretira građane, a da je "onda on poludeo, poceo da mu se unosi u lice, gura glavom, vuče i da su ga opkolili njegovi huligani".

Foto: Pink.rs.

-Negde oko 11 i 15 mi smo se okupili da ispratimo otvaranje Trga Republike koji je odlično sređen i lepši nego pre, ali i prvu vožnju 'Vrabac' servisa koji ce prevoziti besplatno građane u centru grada... Tu su se okupili i Marko Bastać i grupica njegovih huligana, a bio je šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Grada Beograda Nikola Jovanović, ispričao je Joksimović za Kurir.

Kako kaže, tu nije bilo građana, već samo huligani, koje Bastać vec godinama finansira novcem iz kase Opštine Stari grad i na šta je vec dao 167 miliona...

Foto: Pink.rs.

-Bacali su dimne bombe, maltretirali gradane i novinare. Stao sam ispred njih da odbranim novinare koji su pokušavali da rade svoj posao dok su ih Bastacevi huligani gurali i maltretirali. Stao sam i pitao zašto to rade i dokle ce više da maltretiraju sve koji ne misle kao oni... U tom trenutku su poludeli! Bastać je krenuo da mi se unosi u lice, da me gura glavom, da me vuce, a njegovi huligani su me okružili i takode gurali i vukli - kaže on.

Ističe da je samo postavio pitanje - "dokle ćeš više tako".

-Pretpostavljam da je odlazeci predsednik Opštine Stari grad nervozan jer idu izbori i zna da više niko neće glasti za njega - kaže Joksimović i dodaje da će ovakvo divljaštvo samo ohrabriti njega i njegove kolege iz SNS da rade još više u interesu građana.

#Marko Bastać

#Trg republike

'