separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

GODINAMA JE KRIJE OD JAVNOSTI: Hara Mata Hari progovorio o svojoj supruzi, evo zašto je nikad ne dovodi na svoje koncerte! (VIDEO)


On je večeras otvorio muzičku noć na drugom danu festivala ''Music Week''.


Večeras je drugi dan muzičkog festivala "Music Week" na Ušću, a čast da noćas otvori muzički program imao je Hari Varešanović.

Pre nego što je izašao na binu, Hari je otkrio da nema tremu, te da jedva čeka da se obrati publici i da zajedno zapevaju.

Autor: Pink.rs/Nemanja V

Meni je ovo 33. koncert u Beogradu, osećam se baš domaće. Ponekad imam tremu, ali večeras ne, jedva čekam da izađem na stejdž. Ovo je malo drugačija situacija, uvek sam radio svoje koncerte, festival, od tri dana je zanimljiva stvar. Lepo je da otvorim ovu noć večeras. Nadam se da će i večeras biti kao juče. Jedva čekam da izađem na stejdž i da stanem u svoje prirodno stanište - naveo je Hari.

Pevač retko govori o svojoj supruzi Jasminki, koju domaća javnost nikada nije videla, a sada je napravio izuzetak te je otkrio da li ga kritikuje, ali i zašto se nikada ne pojavljuje na njegovim koncertima.

Autor: Pink.rs/Nemanja V

Ona nije teškog ukusa. Ona niti me kritikuje, niti mi daje osećaj veće važnosti nego što je imam, mislim da je realna veoma. Uglavnom ne ide sa mnom na koncerte. Ljudi su različiti i treba da vode život kakav žele. Ja sam izabrao svoj, svako je svoj. Nekom je javnost draga, nekom nije, to je deo mog posla, ja sam to hteo kad sam bio mali. Nema veće sreće od one kad se baviš onim što voliš - rekao je pevač.

Ona je dodao da za njega ne postoji odmor, te da mu najviša prija kada radi jer ga akcija poreće i puni mu baterije.

Autor: Pink.rs/Nemanja V

Podsetimo, pored Harija večeras će na "Music Week" festivalu nastupiti i Nina Badrić, Aca Lukas i Darko Lazić.

Kompletan intervju sa Harijem pre njegovog izlaska na binu, ali i delić atmosfere sa koncerta pogledajte u snimcima koji slede.

N. V./R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti