AKTUELNO

Pokret socijalista ocenjuje da se svaki dijalog vlasti i opozicije o izbornim uslovima uvek završi otvorenim zahtevom opozicije da se Aleksandar Vučić ukine.

U saopštenju dostavljenom medijima PS navodi da je neskrivena i jedina želja Đilasa, Jeremića i Obradovića zabraniti Vučiću pravo na rad i pravo na bavljenje politikom.

PS navodi i da se od dosovskih partija ne može ni očekivati da razumeju i prihvate činjenicu da u Srbiji na vlast možete da dođete samo voljom naroda, putem izbora.

- Kako od onih koji tuku žene i koji su u skupštinu ušli voljom ambasada, a ne voljom svog naroda očekivati bilo šta što ima veze sa poštovanjem demokratije i izbornih procesa. Njih narod nikada nije birao, oni su na vlast dolazili jedino sa ulice, paleći i pljačkajući skupštinu i krađom izbornog materijala - navodi PS i konstatuje da je dobro da građani Srbije imaju priliku da čuju da dosovci nisu za izbore, da se zalažu za zabranu predsednika države koji ima ogromnu podršku naroda.

PS konstatuje da kad god se Srbija pitala i kad god je Srbija slobodno odlučivala tu nikada nije bilo mesta za one koji su opljačkali i prevarili Srbiju.

- Da su u prilici dosovci bi ukinuli Vučića i čitav srpski narod koji ga bira - zaključuje PS u saopštenju..

#Aleksandar Vučić

#Opozicija

'