AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani šokirala je javnost priznanjem da je imala intiman odnos sa svojim tadašnjim prijateljem Nenadom Sinđelićem Gastozom, o čemu se ranije dosta spekulisalo. Đoganijeva je tada izričito rekla da nije bila sa njim u vezi, kao i da je Gastoz jedan od retkih koji su je podržavali nakon situacije iz "Zadruge 1".

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Tada je u Beloj kući nastala situacija kada je Marko Miljković, Lunin dečko, priznao da bi mu smetalo da Đoganijeva nastavi da se viđa sa Nenadom po izlasku iz rijalitija. Marko je to sinoć i ponovio kada je bio gost voditelja Milana Miloševića u emisiji "Zadruga - narod pita".

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte: BAKA PRASE IZLUDEO ZBOG STANIJINE TOPLES SLIKE! Dobrojevićeva zapalila Instagram, Marko Marković će izgoreti od BESA! (FOTO+VIDEO)

Međutim, sinoć se desila još jedna zanimljiva situacija. Pevač Sloba Radanović imao je nastup na Crnogorskom primorju, a jedan od gostiju bio je upravo Gastoz. Da stvar bude još čudnija, Nenad je na svoj stori okačio video sa Slobinog nastupa i tagovao ga, a Radanović je to zatim okačio na svoj Instagram profil.

Foto: Printscreen Instagram/slobaradanovic

Da li su ovo uradili u inat Luni ili je nešto drugo u pitaju, to samo oni znaju.

M.P.

#Luna Đogani

#Nenad Sinđelić Gastoz

#Sloba Radanović

'