AKTUELNO

Dragana otkrila da joj se Ša ne dopada kao čovek.

Dragana Mitar i Nenad Aleksić Ša su u rijaliti programu svojim ponašanjem doveli gledaoce u zabunu da li se među njima događa nešto više od prijateljstva. Onog trenutka kada je supruga repera posetila Belu kuću, Ša i Dragana su se distancirali jedno od drugoga, a u večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita", bivša zadrugarka je otkrila da li je u kontaktu sa reperom.

Foto: TV Pink Printscreen

Sreli smo se na finalu i više nije bilo nikakvog kontakta. Bio je neki kontakt na Instagramu kada mi je njegov rođak ili sestrić pisao. Nije zvučao svojim godinama primereno, ja sam mu rekla da to nije u redu. On (Ša) je odmah reagovao i hvala mu na tome. Nemamo nikakav kontakt, niti mislim da treba da ga imamo - rekla je Dragana.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Potom je bivša zadrugarka istakla da je njen odnos sa reperom predaleko otišao i da je promenila mišljenje o njemu.

Možda je sve to malo otišlo predaleko, nije trebalo. Možda je to bila neka igra, nisam verovala da to napolju tako izgledalo. Kada je njemu ušla žena, tada se sve menja. Videla sam neko ponašanje njegovo u vezi sa prijateljima, uopšte mi se ne dopada kao čovek, ali ne mislim ništa loše o njemu - dodala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SINIŠI JE JUČE ISTEKLA ZABRANA PRILASKA, a već danas je posetio Draganu! Bivša zadrugarka otkrila sve detalje susreta sa suprugom! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Dragana Mitar

#Nenad Aleksić Ša

'