AKTUELNO

Milan Borjan odveo je večeras Zvezdu u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde, nakon 22 dramatična penala eliminisali su večeras Kopenhagen na stadion "Telia parken" u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezda je pobedila rezultatom 7:6.

Foto: Tanjug/Anders Kjaerbye/Ritzau Scanpix via AP

Najveću pažnju tokom penala privukao je golman Milan Borjan koji je odveo Zvezdu u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona. Borjan je postao junak crveno-belih, jer je svom timu obezbedio pobedu.

Foto: Printscreen

Korisnici društvenih mreža odmah su nakon utakmice počeli da postavljaju Borjanove fotografije, a isto su učinile i domaće javne ličnosti koje su pohvalile golmana Crvene zvezde. Neki su ga čak oslovili i rečima "Sveti Borjan".

Večerašnju utakmicu pratio je voditelj TV Pink i urednik emisija "Premijera" i "Premijera - Vikend specijal" Ognjen Nestorović koji je na svom profilu napisao: "Ma ti si bre kraljina" i označio Borjana.

Foto: / Printscreen Instagram

Utakmicu je pažljivo pratila i pevačica Edita Aradinović, dok je pevač Nikola Rokvić objavio Milanovu sliku i napisao velikim slovima kako namerava da njegov lik istetovira na nekom delu svog tela.

Foto: / Printscreen Instagram

Istetoviraću ovog čoveka! Aaaa - napisao je euforično pevač Nikola Rokvić.

Foto: / Printscreen Instagram

Večerašnju utakmicu pratio je i verni navijač Crvene zvezde, pevač Dragan Kojić Keba, a Severinin svekar je na svom nalogu na Instagramu takođe objavio Borjanovu fotografiju i napisao: "Zvezda, Borjane".

View this post on Instagram

JA PRE I POSLE UTAKMICE

A post shared by kalinic.milan@yahoo.com (@kalinic.milan72) on

S obzirom na to da je utakmica bila veoma dramatična, pogotovu u periodu kada su se igrali penali, voditelj i glumac Milan Kalinić odlučio je da se našali pa je na Instagramu objavio fotografiju kroz koju je prikazao pratiocima kako izgleda pre i posle utakmice. Milan je iskoristio popularnu aplikaciju, pa je večerašnji selfi provukao kroz efekte i svima dao do znanja da se tokom utakmice nervirao do te mere da je "osedeo".

Autor: S. Kuvekalović

#Milan Borjan

'