AKTUELNO

Ana se zanela, pa je ''poradila'' i na izgledu svog izabranika.

Bivša učesnica najgledanijeg rijalitija na našim prostorima 'Zadruga' Ana Korać često je prozivana da preterano fotošopira svoje fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama. Međutim, ona je sada otišla korak dalje, pa je, osim što je sebe opasno obradila u popularnom programu za sređivanje fotografija, odlučila da 'poradi' i na izgledu svog dečka Davida Dragojevića.

View this post on Instagram

🚀💣🌡

A post shared by 🔥 Ana Korac 🔥 Official (@ana_korac) on

PROČITAJTE JOŠ: AKCIJA NA BAZENU! Ana i David uhvaćeni u vrelim pozama, on je sve vreme gledao njene obline, a onda se desilo OVO!

Naime, uporedili smo Aninu fotografiju na kojoj pozira sa Davidom pre i posle obrade u fotošopu, a rezultati su zapanjujući.

View this post on Instagram

A post shared by 🔥 Ana Korac 🔥 Official (@ana_korac) on

Ana je uspela da sebi steše stomak, suzi struk, stanji butine, podigne zadnjicu i stanji ruku kao od šale, a onda se pozabavila i svojim licem, te je korigovala svoj nos, iskosila oči i smanjila podbradak, ali nije se zadržala na tome, te je prešla na Davida. Koraćevoj je po svoj prilici zasmetao Davidov nos, te je odlučila da ga smanji, a kako će Dragojević reagovati na ovaj potez svoje devojke, ostaje da vidimo!

Foto: e-stock Momir Čubrilović, Printscreen Instagram/ana_korac

Autor: Pink.rs

#Ana Korać

#Rijaliti Zadruga

'