AKTUELNO

Prijatelji 55-godišnjeg Beograđanina Dragana Simića, na društvenim mrežama od sinoć postavljaju objave da je njihov drug „nestao na bajinobaštanskoj Drnskoj regati“.

Regata je održana u subotu, a Draganovi prijatelji navode da je su ga poslednji put viđen u čamcu sa slike.

- Ako neko ima neke informacije o ovom čoveku ili poznaje osobe sa slike ili vlasnika čamca neka se javi - stoji u objavi u kojoj su objavljene i dve fotografije nestalog i telefoni prijatelja.

Prema pisanju medija, nestanak Dragana Simića prijavljen je policiji i počela je pretraga Drine na ovom području.

Foto: Privatna arhiva

Kako se spekuliše, Simić je došao u Bajinu Baštu pre regate, a da je na dan regate na spust Drinom krenuo sa prijateljima jednim čamcem. Navodi se da je nekoliko puta dok je plovilo bilo na vodi prelazio u drugi, da bi plovilo u kome je bio nestalo iz vidokruga njegovih prijatelja.

Prema informacijama, na kraju spusta prijatelji su ga čekali, ali se on nije pojavio. Tokom regate, takođe, koliko se zna, niko nije prijavio da je video čoveka u vodi ili da je neko pao sa čamca.

Prijatelji nestalog, prema podacima objavljenim na društvenim mrežama, mole sve učesnike regate koji eventualno imaju informacije o njemu da se jave na brojeve telefona objavljene na društvenim mrežama.

#Drina

#Nestanak

'