AKTUELNO

Došli smo u posed pretećih poruka za koje Dragana Mitar, bivša učesnica "Zadruge", tvrdi da joj je slao još uvek zakoniti suprug Siniša Dragutinović, od kojeg se razvodi.

Bivša zadrugarka Dragana Mitar doživela je pravi šok u utorak ujutro, kada joj je poštar pokucao na vrata i dostavio tužbu njenog još uvek zakonitog supruga Siniše Dragutinovića, sa kojim ima maloletnog sina Jovana. Dragana je za Pink.rs potvrdila navode koji su se pojavili u medijima - da Siniša želi da joj oduzme dete, ali i da joj je uputio otvorene pretnje.

Foto: Pink.rs

Radi se o tome da mi je stigla tužba gde želi da mi uzme dete, a ja sam njemu odgovorila protivtužbom i krivičnom prijavom zato što sam ga mesec dana nakon "Zadruge 2" prijavila za svađu u kući i onda sam rešila da aktiviram prijavu. Idem u socijalno u sredu - započela je Dragana svoju ispovest za Pink.rs.
On predlaže da se razvedemo i da dete bude kod njega. Ja sam bila u šoku! Mene je on dovezao u "Zadrugu 2" kad sam ulazila i u januaru je bilo sve okej - prisetila se zadrugarka, kada joj je Siniša tada u Belu kuću doveo da vidi svog sina, tokom posete porodica.

Mitar dalje navodi da joj je suprug i pre ulaska u rijaliti slao poruke pretećeg i zabrinjavajućeg sadržaja.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Ja sam imala poruke i pre "Zadruge". Mi smo imali i prošle godine rasprave... U smislu, pošalje mi neku sliku iz novina i napiše mi:,,Ovako ćeš i ti da završiš". Rešila sam da reagujem na vreme, da mi ne bi vileneo tu po kući. Imam sve to u telefonu. Ja sam to sve dala advokatu, udario mi je na dete, na slabu tačku! On mi je tražio i da mu platim alimentaciju od 20.000, gde on meni određuje model kako ću da viđam dete, sredom tri sata, u njegovom prisustvu i svaki drugi vikend, i letnji i zimski raspust... Taj film neće gledati! Odlučila sam da sve izbacim na površinu, mislila sam da ga zaštitim zato što je otac mog deteta, ali ćemo se sada terati. Ja sam ga posle "Zadruge 2" prijavila policiji, mesec dana po izlasku, i rekli su ako nije ništa alarmanto, da mogu da povučem... Ali mi je advokat rekao da pokrenem to. Mi smo podneli zahtev za razvod posle "Zadruge" i pošto sad kači leto, to će biti ili septembar ili oktobar, a dete će biti kod mene. A on smišlja meni iza leđa - tvrdi Dragana, koja je u nastavku podrobnije govorila o pretnjama koje joj je uputio Siniša.

Foto: Printscreen Facebook, Tv Pink Printscreen

Rekao je da će Jovan biti kod njega, da će neka žena da ga čuva... Da ja nisam majka, da ne treba ja da ga čuvam. Ne znam samo ko će ga čuvati. On je pričao da čuva dete dok sam ja bila u "Zadruzi". Ne znam samo kako, kada su ga iz "Paparaco lova" hvatali kako sa devojkom ide na more, moji roditelji su čuvali dete... Toliko o tom "odgovornom" tati! Očigledno da ne mogu čoveka da se otkačim, pa sad udara na finansije i na dete. Ovo je sigurno neka sujeta. Baš žellim da vidim kako će da mi oduzme dete. Možda hoće da mi oduzme dete, pa da me istera iz stana. Svakom po zasluzi, kako on meni, tako i ja njemu. Rešila sam da mu vratim kontratužbom - ispričala je Dragana, a mi smo došli u posed poruka koje joj je Siniša poslao.

Naime, Dragutinović joj je navodno, kako Dragana tvrdi, poslao fotografiju novinskog članka u kom se govori da je izvesni muškarac pucao ženi u glavu pred sinom, uz poruku "Ovo će da ti se desi". Čim je ovo pročitala, bivša zadrugarka ga je optužila da je siledžija i napasnik.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Podsetimo, zadrugarka je tokom takmičenja u najgledanijem rijalitiju zabezeknula čitavu javnost kada je javno progovorila o nasilju koje je trpela od Siniše za vreme trudnoće, ali i tokom njihovog odnosa.

O. Bogdanović, K. Ristić

#Dragana Mitar

#Siniša Dragutinović

#Zadruga 2

'