separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

STRAVIČNI DETALJI HORORA U RAKOVICI: Traktorista PREŠAO PREKO GLAVE mrtvog dilera


Crnogorac Radovan P. (32) ubijen je u podavalskom naselju Rakovica, a njegov unakaženi leš pronašao je Aca K., koji mu je svojim traktorom prešao preko glave dok je skupljao seno.


Prema našim saznanjima, ubijeni je  poznat policiji kao sitan diler, pa se pretpostavlja da su motiv likvidacije neraščišćeni računi u vezi sa prodajom narkotika.

- Traktorista Aca K. skupljao je seno kada je iznenada osetio da je njegov traktor prešao preko nečeg. Zaustavio je mašinu i izašao da proveri. Video je ljudsku nogu i odmah shvatio da je u pitanju mrtav čovek. Prestravljen, pozvao je policiju, koja je ubrzo došla i otpočela uviđaj - kazao je dobro obavešten izvor za Kurir.

On dodaje da se sumnja da je Radovan ubijen na nekom drugom mestu, a da je potom njegov leš dovezen u naselje Rakovica i bačen na njivu.

Autor: TvPink Printscreen

- Na mestu gde je pronađen leš nije bilo tragova koji bi ukazivali da je tu i ubijen. Na telu je bilo vidljivo nekoliko prostrelnih rana na glavi, nogama i stomaku, a prema prvim informacijama, bilo ih je najmanje sedam. Takođe, nisu pronađene čaure od više metaka, koliko su ubice u njega ispalile - dodaje sagovornik i dodaje:

- Ubijeni je dovođen u vezu sa prodajom narkotika, a takođe ima krivični dosije. Proverava se da li su motiv i ove likvidacije neraščišćeni računi od prodaje narkotika, kao i da li je Radovan možda u poslednje vreme nekome bio konkurencija.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti