AKTUELNO

Mnogi će primetiti sličnost između bivšeg i sadašnjeg para.

Stanija Dobrojević i Marko Marković uplovili su u vezu pred sam kraj najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2" i tako izazvali lavinu komentara. Mnogi zadrugari su sumnjali u iskrenost njihovih emocija, pa su ih često prozivali i govorili kako će se njihova veza završiti odmah nakon izaslaska iz Bele kuće.

Foto: TvPinkPrintscreen/Pink.rs

Ovaj par, međutim, opstaje uprkos sumnjama bivših cimera. Crnogorac je odlučio da još jednom pokaže koliko voli svoju devojku, pa je na popularnoj društvenoj mreži Instagram okačio stori gde su njihove noge isprepletene, a pored toga stavio emotikon srca, koji označava ljubav.

Pročitajte još: FILIP MIJATOV NASTAVLJA DA URNIŠE DAVIDA I ANU! Javno ga pozvao da se obračunaju, pa priznao: Šaljem Koraćevoj pare, evo zbog čega! Reč je o STOTINAMA HILJADA! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram/mmarkovic94

Mnogi su primetili da je pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani, na sličan način iskazivala ljubav prema svojim bivšim momcima. Naime, ona je uvek navodila da obožava lepa muška stopala, pa je tako uvek hvalila i igrala se sa stopalima svojih bivših momaka Slobe Radanovića i Marka Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Luna Đogani

#Marko Marković

#Marko Miljković

#Stanija Dobrojević

'