AKTUELNO

Uživala je tokom srednjoškolskih dana.

Luna Đogani odnela je pobedu u rijaliti programu "Zadruga 2", a već pune dve godine izaziva veliku pažnju domaće javnosti zbog svog burnog ljubavnog života. U prvom serijalu Đoganijeva je bila u vezi sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, dok je u drugoj sezoni započela romansu sa Markom Miljkovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Blogerka je dete poznatih roditelja, a često se javnost pitala i kako je izgledao njen život pre ulaska na velelepno imanje. Mnoge je zanimalo i Lunino obrazovanje, a Đoganijeva je završila privatnu umetničku srednju školu na dramskom smeru.

Cena jednogodišnjeg školovanja iznosila je 10.000 evra, a za četiri godine Lunini roditelji dali su 40.000 evra za njeno obrazovanje. Tokom boravka u Beloj kući, jednom prilikom, Luna je izjavila i da nije imala veće probleme tokom srednjoškolskih dana.

Foto: TvPink Printscreen

Ma šta smo mi radili u toj školi? Sedeli smo na lejzibegovima i gledali filmove! Sprdali smo se, išli na ekskurzije u Italiju, Španiju, Istanbul i Prag, bilo nam je top! Ali to mnogo košta, 10.000 evra je godina! Baš smo uživali. Sve smo imali u školi, kuhinju, kafu... Mi poručimo hranu i ona nas čeka na odmoru. Bilo nas je malo, do 15 đaka. Najveća ocena mi je bila trojka. Nisam nikad razumela, kako se zove ono, bre... geometrija - govorila je Luna u Zadruzi.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je završila srednju školu, Luna je na jednom privatnom fakultetu u Beogradu upisala menadžment u turizmu, a kada je ušla u prvu sezonu "Zadruge" (u septembru 2017. godine) Luna je bila na drugoj godini studija.

Podsetimo, nakon izlaska iz druge sezone "Zadruge", Đoganijeva se uselila u svoj novi stan, a ovih dana snima i prvu pesmu. Nakon što je tekst Lunine pesme ugledao svetlost dana, mnogi su pomislili da je ona ovu numeru posvetila bivšim momcima Slobi Radanoviću i Marko Miljkoviću.

PROČITAJTE: MARKO ZA PINK.RS PROGOVORIO O VERIDBI SA LUNOM! Evo da li će je zaprositi 14. jula! (FOTO)

Pink.rs

#Luna Đogani

'