AKTUELNO

Upozorenje važi za ceo današnji dan.

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je danas da će u toku dana na krajnjem jugozapadu Srbije biti pljuskova i grmljavine, koji će ponegde biti praćeni jakim i olujnim vetrom, gradom i većom količinom padavina.

RHMZ navodi da će sutra u Srbiji biti pretežno sunčano i malo toplije, sa najvišom dnevnom temperaturom od 22 do 26 stepeni. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni, a jutarnja temperatura će se kretati od devet do 14 stepeni.

U toku dana na krajnjem jugozapadu Srbije, očekuju se pljuskovi i grmljavina koji će ponegde biti praćeni jakim i olujnim vetrom, gradom i većom količinom padavina. U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i malo toplije.

Foto: Pixabay.com

Vetar će biti slab i umeren, severozapadni, jutarnja temperatura oko 13, a najviša dnevna oko 24 stepena. U petak i u subotu pre podne biće suvo sa sunčanim intervalima.

Od sredine dana na severu, zapadu i jugozapadu očekuje se naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, koje će se do kraja dana, tokom noći i u nedelju proširiti i na ostale krajeve.

Obilne padavine očekuju se u južnoj polovini zemlje. Od ponedeljka će biti promenljivo sa ređom pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom, a temperatura će biti malo ispod i oko prosečnih vrednosti.

#RHMZ

#Srbija

#Upozorenje

'