AKTUELNO

Ako imalo razmišljate o svojoj budućnosti, onda ste shvatili da jedino kada ulažete u svoje znanje nikada nećete biti na gubitku. Naprotiv, novac koji je pravilno uložen u edukaciju se vremenom višestruko vraća.

Ne postoji idealna prilika da to učinite, ali svakako treba iskoristiti povoljnosti koje se u određenim slučajevima nude. Ipak, svi smo manje ili više skloni da leto iskoristimo za odmor, bez da mnogo razmišljamo o tome šta ćemo kada vreli letnji meseci prođu. Zato nemojte i vi biti u grupi ljudi koji jednostavno leto provode u relaksaciji, već pravilno rasporedite i svoje vreme i novac, te ih uskladite sa svojim potrebama.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Budite pametniji od drugih i iskoristite letnje akcije na grupne kurseve engleskog i nemačkog jezika, koje nudi Akademija Oxford. Tako ćete znati da ste učinili nešto dobro za svoje obrazovanje i svoju budućnost, te ćete se sasvim sigurno istovremeno osetiti mnogo bolje. U prilog tome ide i činjenica da ova institucija nudi izuzetno veliki popust za pohađanje obuka u toku letnjih meseci. Za grupne kurseve nemačkog i engleskog jezika važi velika letnja akcija od čak 50 odsto, što zaista nije zanemarljiva ušteda. Jednostavno pogledajte cenovnik na sajtu ove obrazovne institucije za grupne kurseve pomenutih jezika i cenu umanjite za 50 odsto, pa ćete shvatiti zbog čega bi trebalo da iskoristite ovu priliku.

U periodu od 1. jula 2019. godine, pa do samog kraja avgusta, odnosno 31. traju letnji kursevi i obuke engleskog i nemačkog jezika za grupe polaznika. Nastava se odvija u svakoj od preko 20 poslovnica Akademije Oxford, a nakon formiranja grupe.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

S obzirom na to da je u pitanju institucija koja se kvalitetom edukacija definitivno izdvojila u odnosu na druge, to je predviđeno da grupa može brojati od četvoro do osmoro članova najviše. Celokupan nastavni fond je sačinjen od 60 školskih časova, a dinamika organizacije podrazumeva praćenje nastave tri puta u toku sedmice, u trajanju od po tri školska časa.

Da ne bi bilo zabune, potrebno je da napomenemo i to da Obrazovni centar Akademije Oxford maksimalno poštuje pravila, odnosno trenutno aktuelni jezički standard. Samim tim se obuka i kurs engleskog i nemačkog jezika, kao uostalom i sve ostale edukacije u toj oblasti, organizuje uz poštovanje svih smernica, koje navodi CEFR (The Common European Framework for languages). A to u suštini znači da će prvo biti sprovedeno testiranje svakog kandidata, izuzev onoga čije je znanje na osnovnom nivou, odnosno A 1 prema pomenutom okviru.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Naravno da zainteresovani za pohađanje letnjih kurseva imaju pravo i da donesu relevantan dokaz o nivou poznavanja konkretnog jezika. Shodno rezultatima testiranja, oni se raspoređuju na kurs određenog nivoa, a koji se krežu od A 1 do C 2.

Pomenuta institucija ima sve dozvole koje su neophodne za organizaciju nastave jezika, a uz to je i ovlašćena za organizaciju ispita, nakon čijeg uspešnog polaganja kandidati mogu da postanu vlasnici ili Austrijske jezičke diplome - ÖSD (Österreich Schweiz Deutschland) ili TESOL, odnosno Kembridž sertifikata. U pitanju su dokazi o nivou znanja nemačkog, odnosno engleskog jezika na određenom nivou, što su sertifikati koji su širom sveta priznati.

Ne zaboravite već danas da kontaktirate najbližu poslovnicu Akademije Oxford i da izvršite prijavu! Uštedite novac, koristeći veliki letnji popust na grupne kurseve engleskog i nemačkog jezika!

#škola

'