AKTUELNO

Novinarka Ksenija Vučić reagujući na intervju profesora Jova Bakića u jednom nedeljniku, rekla je da zna njega i zapitala se šta se desilo sa njim.

-Ne znam da li je osetio potrebu da se ugura među vodeće lidere dela opozicije, možda se osetio isključeniji, pa ko veli biću radikalniji po ugledu na Trifunovića i Obradovića. Profesore ne može to tako - istakla je ona za Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Dopisnik dnevnog lista "Politika" Slobodan Samardžija rekao je da je očigledno Bakić išao oštro.

Foto: TvPink Printscreen

-On očigledno zna zašto je to uradio. Treba biti dosledan, a ne prilagođavati se nekim novim strujama - zaključio je on.

Da podsetimo, sociolog Bakić, nekadašnji bliski saradnik Saše Jankovića i Borka Stefanovića, pozvao je na oružani upad u Javni servis u intervjuu za NIN.

Vučić je u prelistavanju štampe govorila i o sukobima klanova poput kavačkog i škaljarskog i podsetila je da je ona radila emisiju kada je jedan od članova kavačkog klana ubijen.

-To jeste nešto sa čime se treba boriti. I mislim da je država Srbija povukla neke dobre poteze prošlog leta, kada je napravila spisak lica kojima je zabranjen ulaz u našu zemlju na kome su takvi neki likovi - smatra ona i dodaje da je činjenica da godinu dana ipak nema njihovih obračuna na ulicama Beograda i Novog Sada.

- Srž svih tih sukoba je borba za tržište, tržište narkotika, to je ono oko čega se sve to događa - zaključila je ona.

#Novo jutro

'