AKTUELNO

Iako joj je pušten snimak kada je izgovorila to, opet se pravda!

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Naredno pitanje bilo je upućeno Ani Korać, a bilo je vezano za događaj kada je Aleksandra Subotić prošetala imanjem kozu.

Foto: TvPink Printscreen

Pitanje za "elitnu", odakle ti ideja da Aleksandru nazoveš majkom monstrumom, šta je ona to tebi uradila i šta je uradila jaretu? Tebi je jare u prošloj "Zadruzi" uginulo. Već si jednom poredila psa sa njenim detetom, kako te nije sramota? - glasilo je pitanje.
Nisam poredila, nemam komentar i neću to da komentarišem. Ja to uopšte nisam poredila, kad ona bude komentarisala uvrede koje meni upućuje, onda ću i ja - izjavila je Ana, a onda je ušla sa Aleksandrom u verbalni okršaj.

Foto: TvPink Printscreen

To što je moje dete uporedila sa kerom, ona nije htela da to prizna. Ja kada sam htela da se našalila sa kozicom, ja sam zajedno sa Majom prošetala i ništa joj nije bilo. Šeta se na kanapu, ponelli smo i vodu i jabuku, sve. Ovde je nastala pobudna, kao da sam je odnela na ražanj. Ona je jedno bezosećajno stvorenje. Ja tebe nisam ni sa čim uvredila time što sam prošetala kozicu - dodala je Aleksandra.

U raspravu se uključio i Aleksandrin bivši verenik David Dragojević koji je zbog veze sa Koraćevom, stao na njenu stranu i urlao na Subotićevu.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'