AKTUELNO

Možete li da pretpostavite o kome se radi?

Zadrugarski horoskop specijal "Zadrugoskop" započinjemo prvim znakom zodijaka - Ovnom. Postoji razlog zašto je upravo ovaj znak prvi na horoskopskom točku. Možda više od svega, Ovan želi da bude prvi, dominantan i vođa, a njegova vladajuća planeta, samouvereni Mars, mu upravo to i omogućuje.

Foto: Pixabay.com

Postoji li tipičniji predstavnik ovog znaka na velelepnom imanju u Šimanovcima od Lepog Miće, zadrugara koji je tokom trajanja prve i druge sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruga" najviše puta biran za vođu od strane svojih cimera. Na ljudskom telu, Ovnu je pripalo da vlada glavom, pa je samim tim ovaj znak poznat po tome što voli da komunicira, ima čvrste stavove o svemu, voli da ih direktno iznosi i ulazi u debate, ali uvek mora da izađe iz njih kao pobednik. Sve ovo je karakteristično za pevača, koji se neumorno javlja da prokomentariše svaku temu za crnim stolom i motiviše ukućane da urade isto. Kaže se da svaki znak horoskopa nauči nešto od prethodnog, ali kako je Ovan prvi, na njemu da je započne ovaj niz, pa bio on u pravu ili ne, svaki pripadnik ovog znaka smatra da treba da prenese svoju mudrost na druge.

Pročitajte još: REKLI, PA POREKLI! Ovi zadrugari pogazili su svoju reč: Pred kamerema uradili sve ono u šta su se kleli da NIKADA NE BI (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Iako je mnogo puta optuživan od strane drugih zadrugara da pravi "čopore" i "klanove" oko sebe, Ovnovi zapravo vole da imaju svoje "stado ovaca" čiji su oni lideri. Oni posmatraju ostale znakove kao na svoje "ovčice", za koje su uvek tu da ih posavetuju, iskritikuju, ali i pomognu im i zaštite od "spoljnih napada". Upravo zbog ovoga Ovan je znak koji je poznat kao dobar prijatelj, jer se ne lati da iskritikuje ponašanje dragih osoba, ali ako ih neko napadne, tu je uvek da ih zaštiti. Mića upravo zbog ovoga proteklih nedelja trpi kritike od strane mnogih zadrugara, koji ga optužuju da preterano staje u zaštitu svoje prijateljice Ane Korać, čije je ponašanje, kao i veza sa Davidom Dragojevićem, jedna od glavnih tema koje potresaju kako Belu kuću, tako i javnost. On se od tih optužbi brani time što navodi kako on prvi nju osuđuje zbog toga što ne iznosi celu istinu za crnim stolom. Kao predstavnik znaka koji je veliki borac za pravdu i istinu, Mića poslednjih dana zahteva da Koraćeva iznese istinu o svemu i prvi je koji je kritikuje kada je uhvati u laži.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ako neko odbije zaštitu koju Ovan želi da im pruži, često ume da se probudi ratoborna strana vladajućeg Marsa, pa ta osoba postane neko sa kim ovaj znak ulazi u česte konflikte, izrevoltiran jer mu je povređen ego. Možda najbolji primer za ovo je "Pinkova zvezda" Sara Reljić, koja je u "Zadruzi 1" odbila Mićinu zaštitu za crnim stolom, a odmah nakon toga su započele i njihove najveće svađe i česti sukobi.

Foto: TvPink Printscreen

Česti konflikti su još jedna od karakteristika Ovna, koji je poznat kao jedan od "svađalica" zodijaka. Kako je Ovan jedan od tri vatrena znaka, najčešće okarakterisan kao vrh plamena, najtopliji i najburniji deo, ovaj znak često ume da bude impulsivan, te tako često plane i ulazi u sukobe kada ga neko isprovocira. Ovo je pogotovo slučaj kada se neko ne slaže sa njegovim mišljenjem, napadne bližnje ili ga optuži da laže, pošto je Ovan znak koji mrzi laž. A možda najviše kada mu je povređen ego. Zajedno sa Lavom, koji je "kralj životinja", Ovan kao prvi znak deli titulu najvećeg ega horoskopa. Upravo najveći sukobi sa njegovom prijateljicom Stanijom Dobrojević su nastali odmah nakon što je ona u intervjuu kod voditelja Ognjena Amidžića izjavila da je Jovana Tomić Matora "najveći muškarac u kući", kao i da nema pravog sagovornika među zadrugarima koji je na njenom nivou, što je pevača povredilo, a njihovi sukobi i nedeljama nakon toga potresaju velelepno imanje.

Foto: TvPink Printscreen

Jedna od najpozitivnijih karakteristika Ovnova je mladalačka energija koja ih prati kroz ceo život, kao i snaga i odlučnost da uvek bude aktivan. Oni su uvek željni dinamike, takmičenja, druženja i priče, naročito sa mlađim osobama u čijoj energiji uživaju. Pevač ovo konstantno pokazuje, njegovo svakodnevno plivanje u bazenu, čak i kada su temperature bile ispod nule, fascinirale su sve zadrugare. Takođe uvek zamera mlađima što se "razvlače" i spavaju preko dana, umesto da prave šou, a njegovi najčešći razgovori se upravo dešavaju sa omladinom u kući.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je i po vašem mišljenju Lepi Mića pravi predstavnik ovog znaka?

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'