AKTUELNO

Automobil predsednika Skupštine opštine Nova Varoš Nikole Jelića zapaljen je rano jutros, a u požaru je potpuno izgoreo pežo 208, a požar je zahvatio i službeni auto marke škoda koji je bio parkiran u blizini njegovog automobila.

Jelić je u izjavu za Pink.rs rekao da ga je oko 3 i 15 sati pozvao načelnik policije nazvao i rekao mi da mi gori auto ispred kuće.

- Porodica i ja nismo ništa čuli. Da bih istrčao na terasu morao sam da prođem kroz jednu sobu gde mi je spavao najmlađi sin od deset godina i ćerka. Mislio sam da je manja vatra i da prospem lavor vode sa sprata. Međutim to je počelo već da bukti. Ja kad sam otvorio vrata već su počele detonacije - priča nam Jelić i dodaje da su detonacije bile takve da se potresao ceo gradić.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Prema njegovim rečima, prizor je bio stravičan i da je sve izgledalo kao na filmu.

- Sreća je što su vatrogasci došli brzo. Inače, već je bila zahvaćena i plastična tenda, reklama plastična i vatra je pretila da se proširi na kuću. Da je to planulo svi bi izgoreli. U kući sam bio sa četvoro dece - tri ćerke i sin, supruga i majka - rekao je Jelić.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Jelić kaže da je i ranije imao pretnje da su mu bušili gume, ali da nikada nije bilo ozbiljno kao sada.

- Neverovatno je da politika može da vam ovo napravi. Sve ovo što se dešava sigurno ima veze sa političkom funkcijom koju obavljam, funkcijom predsednika SO i sa funkcijom direktora jednog gazdinstva Srbijašuma u Prijepolju koju sam obavljao do pre sedam dana. Osećam se ugroženo, strah me je za porodicu. Vrlo sam ranjiv čovek, ja sam ipak otac petoro dece. Pitam se šta je sledeće - kaže Jelić.

Jelić veruje da će državni organi uspeti da zaštite njegovu porodicu.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

#Nova Varoš

#predsednik

'