AKTUELNO

Za sve one koji do sad nisu imali priliku da uživaju u NBA utakmicama, Perutnina Ptuj je pripremila regionalno virtuelno košarkaško takmičenje sa VR Lukom Dončićem, zvezdom NBA, koji je ove godine ambasador popularnog i prepoznatljivog brenda POLI.

Veliko VR takmičenje se održava u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji i traje sve do Poli maratona 1. juna 2019. godine, kada će javno biti proglašeni dobitnici nagrada. Osmoro najboljih takmičara će Perutnina Ptuj poslati na putovanje u Ameriku kako bi pratili NBA utakmice uživo. Promotivna kampanja je i društveno odgovornog karaktera jer će Poli košarkaške lopte biti donirane izabranim osnovnim školama početkom naredne školske godine.

Foto: Promo/perutnina ptuj

VR Poli petice je velika regionalna promotivna kampanja čiji je cilj povećanje vidljivosti POLI kao kvalitetnog, mladalačkog, duhovitog i razigranog brenda. I Dončić i Poli se odlikuju ovim kvalitetima. Kampanja Poli petice uključuje ne samo košarkašku VR igru sa Dončićevom 3D animacijom, već i integrisanu platformu koja omogućava učesniku da podeli svoje VR iskustvo na društvenim mrežama i da se na taj način takmiči za primamljivu nagradu.

Na konačni rezultat utiče VR rezultat x broj lajkova na tvoj Poli Petice video snimak. Učesnici takođe imaju priliku da zajedno sa Lukom učestvuju u društveno odgovornoj akciji. Pomoću aplikacije, virtuelni Luka Dončić baca pet takmičarima a petice se potom pretvaraju u komplete Poli lopti, koje će Perutnina Ptuj donirati osnovnim školama početkom naredne školske godine.

Foto: Promo/perutnina ptuj

- Glavni cilj VR Poli petica je da animira javnost na događajima, da što veći broj ljudi učestvuje u virtuelnoj košarkaškoj igri i da se zabavi kroz interakciju sa VR Lukom Dončićem ali i da obezbedimo što veći broj lopti osnovnim školama. U cilju popularizacije košarke među mladima Perutnina Ptuj će komplete lopti isporučiti u narednoj školskoj godini. Pored toga, aktiviranjem na društvenim mrežama, osam pobednika će otputovati u Ameriku i biće im obezbeđene ulaznice za NBA utakmice u sezoni 2019/2020 - rekao je Slavko Ficko, direktor strateškog marketinga i razvoja Grupe Perutnina Ptuj.

Period i mesto održavanja VR IGRE POLI PETICE: 17-19. 05. Tržni centar Big Fashion Beograd

Detaljnije informacije o VR igri možete pronaći na sajtu www.petice.rs

#Promo.

'