AKTUELNO

Zelenović i kompletna šabačka dosmanilijska bratija godinama je sprovodila politički teror u gradu pokraj Save, tako što se na najbrutalniji način obračunavala sa političkim neistomišljenicima.

Sistem je bio vrlo jednostavan i brutalan: Ko god se usprotivio sprovođenju „pokvarene interesne“ politike stranaka na vlasti i njihovih činovnika iz zgrade gradske Uprave „morao je da leti“!? Neko sa smanjenjem plate, raspoređivanjem na niže radno mesto u javnoj upravi ili u preduzećima koja su na gradskom budžetu! To je posebno važilo za direktore. Jer, svako ko se opirao o naređenja iz gradonačelnikovog kabineta mogao je odmah da pakuje stvari. Bila je samo dilema, da li će na ulicu, da li će ostati bez posla ili će biti raspoređen na neko ponižavajuće radno mesto?! To, što je iza sebe imao radne rezultate, uspehe i adekvatnu stručnu spremu, nikoga nije zanimalo…

Znači, neposlušni i pošteni su se kažnjavali… Licemeri, neradnici, lopovi i posebno poslušnici su nagrađivani…

Ali, da i dalje ima nade, da će građani Šapca uskoro videti leđa ovoj grupici interešdžija koja godinama neizbornom voljom naroda uzurpira vlast u Šapcu, dokaz je nedavna presuda Osnovnog suda u Šapcu, kojom se nalaže gradskoj Upravi da oštećenom Branku Vujkoviću isplati sve zaostale zarade sa zakonskom zateznom kamatom, počev od aprila 2017.godine, kada je odlukom spomenutih u pređašnjem delu teksta – ostao bez adekvatnog radnog mesta! Biće mu nadoknađen svaki dinar koji su mu zakinule „šabačke dahije“, koje sada više vremena provode u beogradskom čadoru na obuci i edukaciji kod „ aga početnika“, nego što brinu o interesima grada u kome vlast „mućkama“ drže bezmalo dve decenije?!

I što je najgore: baš ih briga kolika će biti naknada pričinjene štete gospodinu Vujkoviću, jer će sve to građani Šapca platiti! Iz gradske kase, budžeta, dok će stvarni krivci ( Zelenović i njegova kamarila) opet proći nekažnjeno!?!

E, uskoro će ih kazniti narod. Na skorašnjim izborima. Ako uopšte izdrže do redovnih lokalnih izbora…

Foto: Embargo.rs

#Nemanja Zelenović

#Šabac

'