separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ON JE MOJE SVE! Suzana rekla da je Đuričić njena najveća ljubav, a onda je Miljana priznala: BILA BIH SA MIKIJEM! (VIDEO)


Odmah je morala da iznese svoj stav!


Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.  

Autor: TV Pink Printscreen

Suzana Perović dobila je pitanje od publike da li je bilo fer da Miki Đuričić mesecima u njeno ime odgovara na sva pitanja koja je ona dobijala, a zatim je ova ukućanka počela da hvali Đuričića koji joj je danas poslao poklone povodom šest meseci njihove veze.

Autor: TV Pink Printscreen

Odgovarao je zato što je on džentlmen, moj zaštitnik, moja ljubav i moje sve. Zato - rekla je Suzana i sela, a onda se umešala Miljana Kulić.

Autor: TV Pink Printscreen

To je pravi muškarac, to je muškarac koji voli ženu. Isto i Vladimir Tomović. Petrući me je danas iznenadio, nisam znala da je takav. Skočio je za Rebeku kada je imala ono sa Mićom. Tako pravi muškarac pokazuje da mu je stalo do žene. Meni treba muškarac od 35, 36 godina, kao što je Miki. I te kako bih bila sa Mikijem, da nije impulsivan - govorila je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.   

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!  

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti